Rolstoelauto van Freedom Auto Aanpassingen

Een rolstoelauto op maat!

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om een rolstoelauto. Misschien wilt u een passagier in een rolstoel vervoeren, of wellicht wilt u als rolstoelgebruiker zelf de auto besturen. Iedere situatie is specifiek en vraagt om een unieke aanpak. Hier zijn we bij Freedom Auto Aanpassingen in gespecialiseerd. Onze adviseurs zorgen ervoor dat u altijd een auto kunt vinden dat volledig aansluit op uw situatie. Hiervoor komen onze adviseurs graag vrijblijvend naar u toe voor een gratis proefrit, om u in alle rust onze aangepaste auto’s te laten ervaren en u te voorzien van gepast advies.

Rolstoelauto’s van Freedom Auto Aanpassingen

Zoals gezegd kijken we eerst naar uw situatie. Dit betekent in de eerste plaats dat er wordt gekeken naar de situatie en het soort rolstoel. Onze adviseurs zorgen ervoor dat uw (elektrische) rolstoel goed in uw voertuig past. Hierin staan veiligheid, comfort en gebruiksgemak voorop. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we, samen met u, de ideale rolstoelauto vinden voor uw situatie.

AUTOAANPASSINGEN

Een belangrijke aanpassing is de bodemverlaging. Dit is de basis van uw aangepaste voertuig. Door onze unieke ´Freedom Van´ bodemverlaging kan een rolstoel volledig recht in de auto staan. Doordat het zwaartepunt van de auto is verlaagd rijdt het voertuig zeer stabiel en dus minder hobbelig. Dit komt het rijcomfort zeer ten goede. Deze verlaagde bodem van roestvrijstaal is bekleed met tapijt, wat ervoor zorgt dat er minder geluid van buitenaf in de auto komt. Maar wat nog wel het allerbelangrijkste is, is onze unieke Panoramagarantie. De rolstoelgebruiker heeft een uitstekend zicht naar buiten en zit op dezelfde hoogte als de overige passagiers. Ook is onze ´Freedom Van´ bodemverlaging veilig voor de rolstoelgebruiker. Er wordt gebruik gemaakt van een bevestigingssysteem met een ISO-10542 keurmerk. Dit is een Europese norm voor technische hulpmiddelen voor rolstoelgebruikers.

PANORAMAGARANTIE

Dit goede uitzicht vinden we bij Freedom Auto Aanpassingen dusdanig belangrijk dat we bij een bodemverlaging een panoramagarantie geven. Vaak zult u zien dat rolstoelpassagiers hoger zitten dan de andere passagiers en daarom geen goed uitzicht uit de auto of bus hebben. Ook staan ze vaak schuin naar achteren gekanteld wat niet comfortabel voor de rolstoelgebruiker is. Met onze panoramagarantie garanderen we dat de rolstoelpassagier op dezelfde hoogte zit als de medepassagiers. Zo kunt u altijd goed naar buiten kijken, wat de rit aanzienlijk plezieriger en comfortabeler maakt. Zo kan Freedom Auto Aanpassingen als enige de garantie geven op een goed uitzicht.

MOGELIJKHEDEN EN OPTIES

Naast de bodemverlaging zijn er natuurlijk nog meer mogelijkheden en opties voor uw rolstoelauto. We kunnen de vering in de wagen veranderen naar luchtvering voor extra rijcomfort. Extra stoelen op de 2e of 3e zitrij, parkeersensoren en zelfs een elektrische lier behoort tot één van de vele mogelijkheden. Uiteraard kunnen we ook op allerlei manieren een lift integreren in uw rolstoelauto. Hiermee kunt u makkelijk en veilig het voertuig betreden. U kunt kiezen uit een breed scala aan liften, waarbij de Fiorella liften marktleider zijn door hun vele installatiemogelijkheden en unieke design. Al deze opties worden door onze monteurs vakkundig geïnstalleerd.

ZELF RIJDEN VANUIT UW ROLSTOEL

Een populaire aanpassing is de zelfrij-aanpassing. Hierbij rijdt u van achter in de auto of bus door tot aan de voorste stoelrij en bestuurt u zelf het voertuig. De bodem is speciaal voor dit doeleinde verlaagd of er wordt gebruik gemaakt van een elektrische lift. Voor deze aanpassing is een voertuig met automatische transmissie het meest geschikt. Normaliter zijn de voorstoelen om te ruilen. Dit betekent dat de auto zowel door rolstoelgebruikers als niet-rolstoelgebruikers bestuurd kan worden. Dat maakt het flexibel in het gebruik en dat is prettig voor uzelf en de mensen om u heen. Zo kan er afgewisseld worden achter het stuur, wat goed uitkomt in veel situaties. Zoekt u een rolstoelauto of rolstoelbus zelfrijder? Kijk dan vooral op de occasion pagina, waar vaak nieuwe rolstoelauto’s maar ook tweedehands rolstoelauto’s van goede kwaliteit te vinden zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om met ons een afspraak te maken zodat we de mogelijkheden voor uw situatie kunnen bespreken voor een nieuwe aanpassing.

ROLSTOELAUTO OCCASION

Naast het aanpassen van bestaande voertuigen en het verkopen van nieuwe, kunt u bij ons ook terecht voor gebruikte modellen. Het kan voordelig uitpakken, want u bent toch goedkoper uit dan bij een nieuw exemplaar. Vaak zijn deze modellen bij ons bekend: terugkerend van een vaste klant, of in onderhoud. Zo kunnen we u op een voordelige wijze van dienst zijn, terwijl we tegelijkertijd zeker weten dat we kwaliteit leveren. Kijk snel op de occasionpagina van de website of er op dit moment voor u een geschikte rolstoelauto te koop staat. Ook bij deze occasions voorzien we u graag van advies en keuzehulp. Staat er op dit moment geen geschikte rolstoelauto of rolstoelbus voor u tussen? Neem dan gerust contact met ons op, wij zoeken graag met u mee en bespreken graag met u de mogelijkheden!

ROLSTOELAUTO LEASEN

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte rolstoelauto, maar wilt u niet in één keer een grote investering doen? In plaats van een rolstoelauto te kopen, is het bij ons mogelijk om een rolstoelauto te private leasen. Gelukkig kunt u deze bij Freedom Auto Aanpassingen ook leasen. Zo kunt u zonder een grote eenmalige investering toch genieten van de mobiliteit van een rolstoelauto. Voor het leasen van onze aangepaste rolstoelauto’s kunt u bij ons terecht en krijgt u het beste advies. Wilt u een rolstoelauto leasen? Bekijk onze mogelijkheden op deze pagina.

GRATIS EN VRIJBLIJVEND ADVIES

Onze kundige adviseurs geven u graag een passend advies op maat. Zij komen geheel vrijblijvend en gratis bij u thuis met een aangepaste auto of bus om de gehele situatie en uw wensen door te spreken. Er wordt gebruik gemaakt van een pasformulier; de rolstoelgebruiker wordt nauwkeurig opgemeten waardoor de adviseur een gepast advies uit kan brengen. U krijgt ruimschoots de tijd en onze adviseurs voorzien u van alle benodigde informatie. Zo kunt u rustig kennismaken met de de rolstoelauto of rolstoelbus en kunnen ze u alles laten zien en ervaren. Met hun kennis, kunde en ervaring zorgen ze dat u op de juiste manier geholpen wordt aan het voertuig dat het beste past bij uw behoeften en uw situatie. Bij Freedom Auto Aanpassingen staat de rolstoelgebruiker centraal en zorgen we met goed advies, kwalitatief hoogstaand materiaal, goede service en scherpe prijzen voor het beste resultaat. Vergeet hierbij niet onze Panoramagarantie; de rolstoelgebruiker heeft in onze ‘Freedom Van’ bodemverlaging.