Volkswagen Caddy Maxi – Patrick Schuite

Mijn eerste contact met Freedom Motors was meteen positief. Dit kwam mede omdat een medewerker gelijk aanbood om de auto waarin ik geïnteresseerd was, thuis bij mij te komen demonstreren.

Eenmaal bij mij thuis hebben we uitvoerig de auto bekeken en getest en de mogelijke opties door genomen. Dit alles ging op een professionele en geheel vrijblijvende manier. De auto (VW Caddy Maxi) die ik graag wilde hebben, was op dat moment niet voorradig. Daarom heb ik de auto zelf aangeschaft en deze laten ombouwen tot een voor mij geschikte auto.

De afwerking is mooi en strak. Nog belangrijker is dat alles snel en makkelijk werkt en dat het eigenlijk voor iedereen een makkie is om mij veilig en goed vast te zetten.

Kortom ik ben tevreden over de manier zoals Freedom Motors werkt en ook de After Sales (niet onbelangrijk) is dik in orde!!