Toyota PROACE rolstoelauto

Familie Herman uit Wevelgem (BE)

Toyota PROACE rolstoelbus

Dit was het: een systeem om tussen de passagiers op de achterbank te zitten en een beter zicht te hebben op de weg leek mij veel aangenamer.

Hallo, ik ben Pieter Herman uit Wevelgem, België. Ik ben 22 jaar en zit sinds mijn geboorte in een manuele rolstoel door hersenverlamming.

Aangezien onze eerste aangepaste auto na 12 jaar aan vervanging toe was gingen wij op zoek naar een alternatief. Op de Reva beurs in Gent zagen wij het systeem van Freedom Auto Aanpassingen. Heel anders dan ons systeem waar ik altijd in de koffer van de wagen zat, ver van mijn mama, papa en mijn broer. Dit was het: een systeem om tussen de passagiers op de achterbank te zitten en een beter zicht te hebben op de weg leek mij veel aangenamer.

De vertegenwoordiger kwam langs met een demowagen, we deden een testrit en waren meteen verkocht. We kozen voor een TOYOTA PROACE. Begin maart 2020 werd onze wagen ongebouwd afgeleverd. We kregen duidelijke uitleg over de werking ervan door de vertegenwoordiger. Jammer genoeg kon ik slechts een weekje genieten van het vervoer in de nieuwe aangepaste wagen, want toen was er Corona en gingen we in lockdown. Ik moest thuisblijven en kon niet meer gaan werken naar de dagbesteding.

Toch hebben wij in de vakantie heel wat uitstapjes in eigen land gedaan en genoten van de wagen. Mijn uitstap naar een drive-in cinema was fantastisch! Eind augustus ben ik weer beginnen werken en word ik elke gebracht en gehaald met mijn fantastisch aangepaste Freedom Van.

Bedankt FREEDOM AUTO AANPASSINGEN.

Ook geïnteresseerd in een Freedom rolstoelauto of rolstoelbus? Neem vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande contactgegevens!