Subsidie op een volledig elektrische rolstoelauto !

Per 1 juli 2020 is er een nieuwe subsidieregeling ingegaan. U krijgt namelijk subsidie op een nieuwe of gebruikte elektrische rolstoelauto!
Voor 2020 en 2021 zijn de subsidiebedragen voor elektrische personenauto’s die aan de voorwaarden voldoen:

  • Gebruikte elektrische personenauto koop of private lease = € 2.000
  • Nieuwe elektrische personenauto koop of private lease = € 4.000

Beschikbaar tot 2025, tenzij het budget eerder op is.

Deze subsidie is alleen voor particulieren (natuurlijk persoon die privé een auto koopt of leaset). U komt eenmalig in aanmerking voor subsidie als wordt voldaan aan de voorwaarden. De subsidieregeling loopt van 1 juli 2020 tot 1 juli 2025, tenzij het budget eerder op is.

Energiezuinig, goed voor het klimaat en dragen bij aan schone lucht!

Het kabinet wil rijden met volledig elektrische kleine en compacte middenklasse personenauto’s aantrekkelijker maken.
Particulieren in Nederland die een nieuwe of gebruikte elektrische auto kopen of leasen komen daarom vanaf 4 juni 2020 in aanmerking voor een subsidie.
Dit geldt ook voor een rolstoelauto of rolstoelbus!

Een subsidie vraagt u aan via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Meer informatie over deze subsidieregeling kunt u hier vinden.

Vrijstelling wegenbelasting tot 2025 + BPM vrij!

Met de subsidie wordt het prijsverschil tussen een elektrische auto en een auto op fossiele brandstof (benzine en diesel) kleiner. Ook de gebruikskosten zijn lager.
In combinatie met vrijstelling van wegenbelasting tot 2025 en vrijstelling BPM wordt een elektrische rolstoelauto erg aantrekkelijk!

Nissan e-NV200 elektrische rolstoelauto

Bent u op zoek naar een zuinige rolstoelauto die in aanmerking komt voor de subsidieregeling?
Wij hebben de Nissan Evalia e-NV200! Volledig elektrisch én voorzien van een unieke, praktische bodemverlaging.
Door de ruime binnenhoogte past vrijwel iedere (elektrische) rolstoelgebruiker in de auto en kan deze genieten van het uitzicht!

Gratis en vrijblijvende proefrit!

Wilt u ook ervaren hoe het is om in een elektrische rolstoelauto te rijden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende proefrit!

*Deze tekst is onder voorbehoud van druk- of zetfouten. Bekijk voor de actuele informatie de site van de RVO / Belastingdienst of neem contact op.