Scootmobiel meenemen

Een scootmobiel meenemen was nog nooit zo veilig én eenvoudig.

Wanneer u een scootmobiel bezit, weet u hoe fijn het is om uw mobiliteit te behouden. U kunt zelfstandig afstanden afleggen die mensen wandelend ook doen. Wanneer het wandelen om een bepaalde reden niet meer gaat is het prettig dat u alsnog uw dagelijkse dingen kunt doen. De hond uitlaten, bezoekjes brengen aan de buren, boodschappen doen, een rondje door het park rijden, het is allemaal mogelijk. De scootmobiel is een uitkomst, maar wat als u de scootmobiel wat verder van huis wilt gebruiken? Dan moet u het kunnen meenemen in de auto of bus. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar bij Freedom Auto Aanpassingen kunnen we u hier goed bij helpen. Wij hebben namelijk de beste oplossing op dit gebied.

Scootmobiellift door Freedom Auto Aanpassingen

Een takellift is een aanpassing die het mogelijk maakt om uw scootmobiel op te tillen en via de achterklep in de auto te plaatsen. Het maakt gebruik van een draaibare takelarm die de scootmobiel optilt en simpel en veilig in het voertuig takelt. Takelliften zijn er in verschillende types, waarin vooral het draagvermogen verschilt. Dit zie je uiteraard ook terug in de prijs. Een lichtere takelift kan tot een gewicht van 91 kilogram dragen, maar een sterkere variant kan tot wel 204 kilogram tillen. Hierbij is het dus belangrijk dat u rekening met het merk en type scootmobiel dat u wilt vervoeren. Zorg dat de takellift aansluit bij uw eisen en voorkeuren.

Nu is het zo dat deze aanpassing niet geschikt is voor iedere auto. Vooral kleinere auto’s kunnen meestal niet aan de eisen voldoen. Maar een bestelwagen is bij uitstek een geschikt model. Het spreekt voor zich dat er wel wat ruimte moet zijn om de scootmobiel te plaatsen. Als u niet zeker weet of uw auto geschikt is voor deze aanpassing, kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag sturen we kosteloos een adviseur bij u langs, die samen met u kijkt naar de mogelijkheden tot installatie van de aanpassing in uw voertuig. De adviseur neemt een voertuig mee waar de takellift in zit, zodat u precies kunt zien hoe het werkt. U krijgt alle tijd om bekend te raken met deze aanpassing. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

AANPASSEN OF KOPEN?

Mocht het nu zo zijn dat uw auto ongeschikt is om een takellift in te plaatsen kunt u overwegen om een voertuig aan te schaffen waar wij al een exemplaar in hebben geïnstalleerd. Hiermee weet u zeker dat u gelijk gebruik kunt maken van deze aanpassing. Ook kunt u op onze occasion pagina kijken, hier vindt u enkele gebruikte en tweedehands modellen met deze aanpassing. Het kan flink schelen in uw portemonnee om voor een gebruikt exemplaar te kiezen, in plaats van een nieuw model. Ook kunt u een voertuig leasen.

TAKELLIFT EN LIFT&GO

Een andere optie is onze Lift&Go scootmobiellift in plaats van een takellift. Het principe van deze aanpassing is net even anders. Het heeft een plateau dat automatisch de auto in en uit beweegt. U rijdt met uw scootmobiel het plateau op en zet het vast met speciale gordels. Vervolgens drukt u op de knop van de afstandsbediening en het plateau beweegt met scootmobiel en alweer de auto in. De Lift&Go is iets duurder dan een takellift, maar is voor sommige mensen zeer de moeite waard. Het kan zeker geen kwaad beide opties goed te onderzoeken. U kunt de aanpassing kiezen die het beste past bij uw situatie en uw smaak. In beide gevallen bent u verzekerd van een stabiele en veilige manier om uw scootmobiel te vervoeren in uw auto. U kunt met onze adviseurs overleggen en samen bepalen wat de optie is voor u.

DE VOORDELEN VAN EEN TAKELLIFT

Mensen leven steeds gezonder en langer, en dat komt mede door het feit dat ze langer mobiel blijven. Wanneer u wat ouder wordt of als er wat aan uw gezondheid verandert, kan het zijn dat u gebruik gaat maken van een scootmobiel. Hiermee kunt u nog steeds veel van de dagelijkse dingen doen die u gewend bent. U kunt met gemak boodschappen doen, de hond uitlaten, of gewoon lekker een ommetje maken. Waarom zou u dat ook niet doen? En met een aanpassing aan uw voertuig zoals een takellift bent u niet meer gebonden aan uw directe omgeving voor het gebruik van uw scootmobiel. Bezoekjes aan familie en vrienden door het hele land behoren nu zeker tot mogelijkheden. Wij hebben zelfs klanten die nu hun scootmobiel meenemen op vakantie.

HET BELANG VAN DE KLANT

Ons motto luidt dat de klant centraal staat. Dit voeren wij zo ver mogelijk door. Zowel in onze aanpassingen als de service en het contact met de klant. Wij zijn pas tevreden wanneer de juiste aanpassing voor u is gevonden en u deze met veel plezier kunt gebruiken. Ook voor takelliften geldt dit. Wij zorgen ervoor dat u over een voertuig beschikt waarmee u probleemloos uw scootmobiel kunt meenemen. Zo gaat u veilig en vertrouwd de weg op. Eenmaal op bestemming aangekomen, kunt u gemakkelijk gebruik maken van uw vertrouwde scootmobiel. Freedom Auto Aanpassingen helpt u graag op weg, en op de weg!