Peugeot Traveller / Citroen SpaceTourer / Toyota ProAce
Peugeot Traveller / Citroen SpaceTourer / Toyota ProAce Freedom Auto Aanpassingen rolstoelbus
Peugeot Traveller / Citroen SpaceTourer / Toyota ProAce Freedom Auto Aanpassingen Rolstoelbus
Rolstoelbus Peugeot Traveller / Citroen SpaceTourer / Toyota ProAce rolstoel in bus
Panoramagarantie hoge binnenhoogte Peugeot Traveller / Citroen SpaceTourer / Toyota ProAce
Taxi rolstoelbus Peugeot Traveller / Citroen SpaceTourer / Toyota ProAce Freedom
Freedom bumper Toyota ProAce / Peugeot Traveller / Citroen SpaceTourer
Peugeot Traveller / Citroen SpaceTourer / Toyota ProAce Freedom Auto Aanpassingen rolstoelbus
Peugeot Traveller / Citroen SpaceTourer / Toyota ProAce Freedom Auto Aanpassingen bodemverlaging
Peugeot Traveller / Citroen SpaceTourer / Toyota ProAce bodemverlaging oprijplaat inklapbaar

Ombouwmogelijkheden

  • Bodemverlaging

Peugeot Traveller / Citroen SpaceTourer / Toyota ProAce - Rolstoeltaxi

De Peugeot Traveller / Citroen SpaceTourer / Toyota ProAce kan worden voorzien van onze unieke roestvast stalen (RVS) "Freedom Taxi" bodemverlaging. Voor de rolstoelpassagier wordt er zo een unieke binnenhoogte van 150cm in een compacte bus gecreëerd. Hierdoor kunnen wij u onze Panaromagarantie aanbieden: de rolstoelpassagier heeft een optimaal zicht naar buiten.

  • Diepe bak en ruime binnenhoogte. De rolstoelgebruiker zit lager in de auto en hierdoor op dezelfde ooghoogte als de overige passagiers. Hierdoor kunnen wij u onze Panaromagarantie aanbieden: de rolstoelpassagier heeft een optimaal zicht naar buiten;
  • Uiteraard hoeft u met de bodemverlaging niet bang te zijn voor drempels, al onze aanpassingen voldoen aan de Europese Wetgeving!
  • In deze rolstoelbus kan de rolstoelpassagier doorrijden tot achter tweede zitrij en dus plaatsnemen achter de overige passagiers. De originele stoelen op de 2e zitrij kunnen dus worden behouden.
  • Het gewicht van de ombouw is lager dan bij een lift, tevens ligt het zwaartepunt van deze camionette lager. Dit resulteert in een betere wegligging van de camionette en het minder 'deinen' van de rolstoelgebruiker tijdens het rijden;
  • Minder steile lichtgewicht aluminium oprijplaat, waardoor het in- en uitrijden van de rolstoel eenvoudig en soepel verloopt;
  • Door het veelvuldig gebruik van RVS (bodemverlaging, tank en uitlaat) bent u gegarandeerd van jarenlang zorgeloos rijgenot!
  • Standaard wordt deze bodemverlaging geleverd met 3 jaar garantie.

Naast gebruikelijke passagiers kunt u zich vanaf nu met deze bus ook richten op rolstoelpassagiers.
En dit zonder bijkomstig maatwerk omdat elke rolstoel- en elektrische rolstoelgebruiker (ook met lange boven lengte) gemakkelijk in deze bus plaats neemt (Freedom Auto Aanpassingen is dé uitvinder/marktleider van de vlakke vloer rolstoelauto conversie).

Freedom Auto Aanpassingen biedt u Panoramagarantie voor deze Freedom Taxi bodemverlaging in de Peugeot Traveller / Citroen SpaceTourer / Toyota ProAce waarmee u zich als taxionderneming kunt onderscheiden! Deelt er geen rolstoelpassagier in de rit mee? Dan biedt deze nieuwe auto de mogelijkheid om vijf passagiers te vervoeren en een laadruimte achter in de bus te behouden door de inklapbare oprijplaat (zie afbeelding).

Meer informatie over deze aanpassing? Neem dan contact met ons op!

Klik hierWilt u meer informatie of een gratis en vrijblijvende proefrit aanvragen?


Terug naar het overzicht