Ford Tourneo Connect
Ford Tourneo Connect
Oprijplaat uitgeklapt
Vastzetsysteem achter
Oprijplaat ingeklapt (2)
Oprijplaat ingeklapt

Ombouwmogelijkheden

  • Bodemverlaging

Ford Tourneo Connect - Rolstoelauto

Deze ombouw is gebaseerd op het huidige model Ford Tourneo Connect (vanaf 2014). De bodemverlaging voor de Ford Tourneo Connect wordt gekenmerkt door het feit dat u deze aangepaste auto zowel als ‘gewone’ personenauto als rolstoelauto kunt gebruiken. Hierdoor is deze bodemverlaging zeer flexibel in het dagelijkse gebruik en voor meerdere doeleinden inzetbaar.

Zonder rolstoelgebruiker

Bij onze bodemverlaging voor de Ford Tourneo Connect blijft de originele tweede zitrij behouden, waardoor er vijf zitplaatsen in de auto aanwezig zijn. De oprijplaat kan ingeklapt worden zodat er een vlakke bodem ontstaat. Ideaal voor uw boodschappen en overige bagage!

Met rolstoelgebruiker

Op het moment dat er een rolstoelgebruiker meereist, klapt u de tweede zitrij naar voren. De rolstoelgebruiker kan nu eenvoudig via de oprijplaat aan de achterzijde van de auto naar binnen rijden. Afhankelijk van de breedte van de rolstoel en de uitvoering van de auto is het mogelijk om één of twee stoelen te laten staan. Met deze bodemverlaging wordt er voor de rolstoelpassagier een binnenhoogte van 142 cm gecreeërd. Wij doen graag een gepast advies om zeker te zijn dat deze wagen geschikt is voor uw rolstoel.

Jong gebruikte auto met nieuwe bodemverlaging

Bovengenoemde autoaanpassing kan zowel in een nieuwe als ook in een (jong) gebruikte auto worden geplaatst. Op deze manier kunt u fors besparen op de aanschaf van een auto. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of neem contact op met een van onze dealers bij u in de buurt.

Specificaties van de bodemverlaging:

  • Europese typegoedkeuring
  • breedte van de bodemverlaging is 77,5 cm
  • lengte van de bodemverlaging is 139 cm
  • inrijhoogte van 144 cm
  • binnenhoogte van 137 - 142 cm

Klik hierWilt u meer informatie of een gratis en vrijblijvende proefrit aanvragen?


Terug naar het overzicht