REVA beurs 2015 druk bezocht!

image1

Op 23, 24 en 25 april was alweer de 10e editie van REVA. 164 exposanten waren hierbij aanwezig om de bezoekers te informeren over hun producten.
De beurs heeft een record aantal bezoekers behaald van 15.592. Freedom Auto Aanpassingen was één van de exposanten en kijkt met een tevreden gevoel terug naar de beurs.

Freedom Auto Aanpassingen heeft dit jaar voor de 3e keer deelgenomen aan REVA. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen te bereiken met onze unieke aanpassingen.
Al vele jaren is Freedom in België actief. Toch merken wij dat nog niet iedereen ons kent. Met de deelname aan evenementen zoals REVA proberen wij hier verandering in te brengen.

Tijdens de beurs waren erg veel mensen geïnteresseerd in onze aanpassingen. De locatie van de stand was perfect. Aan 2 zijden passeerden de beursbezoekers de stand.
De auto’s die op de beurs stonden waren de Fiat Scudo, Fiat Doblò, Mercedes-Benz Citan en de Citroën Berlingo. Deze auto’s geven goed weer wat de mogelijkheden zijn.
Veel bezoekers stonden dan ook versteld van de unieke binnenhoogte in de auto’s en het feit dat de rolstoel volledig vlak in de auto staat.
Tevens viel het veel mensen op dat ze vanuit de aangepaste Freedom auto’s perfect naar buiten konden kijken. Veel mensen zijn dit bij hun huidige auto niet gewend.

Middels dit bericht wil het Freedom team iedereen bedanken die tijdens de beurs interesse heeft getoond in onze unieke producten.
Mocht u nog meer informatie willen over onze producten, dan horen wij dit uiteraard graag. Wij staan altijd voor u klaar!
Heeft u uw gegevens achtergelaten op de beurs, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tot de volgende REVA!