Renault Kangoo Rolstoelauto – Annamiek Laarhoven en Jos van Overbeek

Vandaag hebben we onze nieuwe omgebouwde Renault Kangoo precies 4 weken. Overal waar we komen horen we steeds:”wat is hij mooi afgewerkt van binnen, en wat ziet dat er goed uit”.Zelfs de dealer zei dat ze daarom met Freedom Motors samenwerken, om de PERFECTE afwerking. Daar is dan ook niets op aan te merken die is echt PERFECT.

En dat niet alleen ook de begeleiding van begin tot eind, de verkennende gesprekken, het proefrijden ’n hele middag met 3 verschillende auto’s, de keuze van de auto, de aanpassingen, zelfs het bestellen en kopen van onze nieuwe Kangoo alles, maar dan ook echt alles, werd geregeld door Freedom Auto Aanpassingen en niets was teveel.

Ook zijn we nog gaan kijken bij het ombouwen van de auto en daarbij werden we weer aller hartelijkst ontvangen. We konden bellen met vragen tot aan de oplevering toe, en ook daarbij werd weer niet op tijd gekeken en lag er als klap op de vuurpijl nog een lekker flesje wijn in de auto. En we moeten eerlijk zijn iedereen, niemand uitgezonderd, heeft ons geweldig geholpen en heeft PERFECT werk geleverd.

Wij zijn enorm blij met onze auto en genieten zoveel als we kunnen en dat allemaal dank zij jullie.
Er zit alleen een nadeel aan dit hele gebeuren, het duurt zolang voor we weer een andere auto nodig hebben, maar ook dan weten we jullie zeer zeker weer te vinden.

Wij hopen dat het jullie goed blijft gaan en dat de uitbreiding naar onze buurlanden een groot succes wordt, maar zoals het met alles gaat, kwaliteit overwint en dat is zeker bij Feedom Auto Aanpassingen het geval.

We hebben zelden een bedrijf gezien waar zo met hart en liefde gewerkt wordt als bij jullie.
En daar mochten wij een product van kopen, hartelijk dank daarvoor.

Met vriendelijke groet,

Annamiek Laarhoven en Jos van Overbeek.