Renault Kangoo – Joop en Ria van Steenbergen

Na 13 jaar waren wij toe aan een andere aangepaste auto. We hadden een Renault Kangoo met het welbekende knielsysteem. Bij het zoeken naar iets nieuws viel ons oog op de website van Freedom Motors en in het bijzonder op hun autoaanpassing met gegarandeerde Panoramazicht!

We maakten een afspraak voor een proefrit bij ons thuis. We gingen in de eerste instantie voor de VW Caddy maar na de proefrit concludeerde Paul Toonen van Freedom Motors dat de aanpassing in de Renault Kangoo beter bij de rolstoel van Ria zou passen. Een week later was hij er weer met de Renault Kangoo.

Wij waren direct enthousiast over het zicht vanuit de rolstoel en de rolstoelplaats in de auto: als het ware “op de achterbank”, met je hoofd op dezelfde hoogte als dat van de meereizende passagier op de bijgeplaatste stoel. We hoefden dan ook niet lang na te denken, dit wilden wij ook!

Dus een zwarte Renault Kangoo gekocht en die laten ombouwen in Vortum-Mullem. Met vrienden, in een gehuurde rolstoelbus, hebben we half december 2013 onze omgebouwde auto feestelijk opgehaald.