Renault Kangoo – Familie Veld

En dan komt de dag dat je weer moet inleveren wat inhoud dat ik het niet meer verantwoord vind om zelf auto te rijden en zo komt dit dus op de schouders van mijn vrouw terecht en moet er iets anders bedacht worden en er volgt een zoektocht langs diverse autoaanpassing bedrijven.

Uiteindelijk komen we bij Bierman te Nieuw Vennep terecht en kopen daar een Renault Kangoo met bouwjaar 2004 met een lage kilometerstand 34000 km. waar we onze Renault Grand Modus goed op in kunnen ruilen dus na de proefrit gaan we akkoord.
Na een paar maanden rijden ben ik toch niet zo tevreden over het uitzicht in de auto dus begin ik opnieuw te zoeken en kom bij toeval op de site van Freedom Auto Aanpassingen terecht en zie daar een Renault Kangoo automaat met Panorama uitzicht.

Nieuwsgierig geworden maak ik een afspraak met adviseur en verkoop Paul Toonen voor een proefrit.
Een paar dagen later maken we de proefrit en het is een enorm succes want
niet alleen het uitzicht is echt geweldig maar ook het rijden over de afrembulten die door heel Nederland liggen is veel prettiger en krijg ik niet steeds een klap in m’n rug.

Wel volgt er een pittige onderhandelingsronde wat betreft de inruilwaarde van onze Renault Kangoo maar we komen er uiteindelijk uit.
Ook de aftersale verloopt naar tevredenheid …dus Freedom  Auto Aanpassingen heeft dank zij
de vasthoudendheid en heel goed advies van Paul Toonen aan ons een heel tevreden klant overgehouden.

Wij genieten nu volop van het fijne rijden en comfort met onze nieuwe Renault Kangoo automaat bj. 2010 en kunnen Freedom  Auto Aanpassingen zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groeten Bert en Helen Veld uit Boven-Leeuwen