Renault Kangoo – Familie van Bakel

Al geruime tijd het advies gekregen om tot aanschaf van een aangepaste rolstoelauto over te gaan.

In en uitstappen uit de huidige auto was bijna niet meer mogelijk. Op advies van onze zwager Uw bedrijf met een bezoek vereert.

En wat blijkt-in heel veel gevallen duurt het aanschaffen van een auto veel langer dan de aanschaf van een drie-delig kostuum. Bij ons was dit net andersom en binnen een paar uurtjes hadden we een aangepaste Renault Kangoo. Wij zijn er de mensen niet naar om stad en land af te lopen. We moeten er een goed gevoel bij hebben als we wat willen.

Dat was heel zeker bij Freedom Motors het geval. De wijze waarop wij werden ontvangen, de uitleg die we kregen en de tijd die voor ons werd genomen hebben tot het besluit geleid hier direkt de knoop door te hakken en tot aanschaf over te gaan. Namen noemen vind ik niet op zijn plaats omdat men dan medewerkers passeert en het is niet 1 persoon die het bedrijf is maar het hele team.

Nogmaals bedankt en wij hopen nog in lengte van jaren te kunnen genieten van het aangepaste vervoer en mochten er mensen zijn in onze omgeving of verder die in hun mobiliteit beperkt zijn of worden dan zullen wij ze zeker adviseren om met Uw bedrijf om tafel te gaan zitten en niet alleen om de eventuele beloning van € 250,–.

Op bijgaande foto de aangepaste auto en de drie kleinkinderen met hun Oma. We gaan hier op weg naar Toverland en we hoeven ons niet druk meer te maken dat als we na een vermoeiend dagje uit weer huiswaarts keren, Oma niet op een fatsoenlijke manier in en uit de auto kan.