Proace / Traveller / Spacetourer – Fam. Smit uit Wateringen

Fam. Smit Rolstoelbus Freedom Auto Aanpassingen

Noor zit top in de bus en haar broer en zus vinden het ook erg cool.''

Een rolstoelbus….het is toch een hele andere aankoop dan een gewone auto. We wisten dat het er echt van moest komen. Steeds dat getil in en uit de auto met de rolstoel die steeds groter en zwaarder werd, net als mijn dochter trouwens.

We gingen ons oriënteren op mogelijke oplossingen en op de Veine Dagen in Gorinchem maakten we kennis met Freedom. We werden goed geholpen en kregen veel informatie waarmee we wat konden. Die bodemverlaging sprak ons dan ook erg aan.

De gemeente zag helaas de noodzaak en de voordelen van een bodemverlaging niet in. Zij adviseerden ons een lift te nemen. Echter, wij zagen alleen maar voordelen in bodemverlaging, zoals zelf meer sta-ruimte om Noor vast te maken, maar ook dat Noor over 5-7 jaar nog steeds genoeg ruimte heeft als ze de bus ingereden wordt. We hebben veel contact gehad en dat verliep altijd er goed. Altijd en snelle en vriendelijke reactie van Paul en Esther!

We hadden zelf een bus op het oog en die hebben we met behulp van een autobedrijf gekocht in Duitsland. Deze hebben we bij Freedom aangeleverd en zij hebben hem helemaal aangepast. We zijn echt superblij met het eindresultaat. Heel mooi afgewerkt en het belangrijkste, Noor zit top in de bus en haar broer en zus vinden het ook erg cool 😊