Rolstoelauto of rolstoelbus private leasen

Nieuw bij Freedom; private lease een rolstoelauto of rolstoelbus!

U heeft misschien wel eens een reclame gezien of gehoord waarin de term private lease genoemd werd. Dit is een nieuwe, handige vorm van eigenaarschap van een auto. Het kan omschreven worden als ‘wel de lusten, maar niet de lasten’ van het eigenaarschap. Bij Freedom Auto Aanpassingen kunt u deze optie nu ook kiezen voor uw nieuwe rolstoelauto of rolstoelbus. Graag vertellen we u iets meer over de mogelijkheden en hoe dit kan aansluiten bij uw rolstoelauto of rolstoelbus.

Hoe werkt private lease?

Voor een bepaald bedrag per maand kunt u gebruik maken van een voertuig. U bent niet de wettelijke eigenaar, maar kunt van de rolstoelauto of rolstoelbus gebruik maken zo lang het contract duurt. Normale looptijden van contracten met een leasemaatschappij zijn tussen de één en vijf jaar. Voor de looptijd van het contract hoeft u enkel het vaste maandbedrag te betalen, plus de brandstof. U betaalt dus geen aanschafkosten, onderhoud, verzekering en motorrijtuigenbelasting. Eventuele parkeerkosten en verkeersboetes zijn uiteraard ook voor eigen rekening.

WAAROM EEN ROLSTOELBUS OF ROLSTOELAUTO LEASEN?

Nu u de basis van het leasen begrijpt blijft natuurlijk de vraag: waarom? Een simpel antwoord zou zijn dat het zekerheid biedt. Uw rolstoelauto of rolstoelbus is nieuw en betrouwbaar, maar mocht er iets mee aan de hand zijn dan valt de reparatie bijna altijd binnen de allriskverzekering. Het is een fijne gedachte dat u enkel rekening hoeft te houden met een vast bedrag per maand, plus de brandstofkosten. Als eigenaar van een rolstoelbus of rolstoelauto heeft u met allerlei variabele kosten te maken, die soms ook lastig te voorspellen zijn. Een leaserijder heeft hier nooit last van.

VOOR- EN NADELEN

Naast de voordelen zoals de vaste kosten en de betrouwbaarheid zijn er enkele zaken om rekening mee te houden. Een belangrijke factor is de betalingsverplichting die u aangaat. In veel gevallen is dit een overeenkomst van meerdere jaren. Aan het einde van dit contract bent u niet de eigenaar van de rolstoelauto of rolstoelbus. U kunt dan geen gebruik maken van de restwaarde van de rolstoelbus of rolstoelauto. Wilt u uiteindelijk wel de eigenaar van de rolstoelbus of rolstoelauto worden? Dan zou financial lease een oplossing kunnen zijn! Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

De overeenkomst heeft vaak ook een bepaling over het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt in de rolstoelbus of rolstoelauto. Dit heeft invloed op de hoogte van uw maandbedrag. Dit betekent dat als u meer kilometers maakt dan u heeft vastgelegd in de overeenkomst, u moet bijbetalen. Hoewel dit logisch klinkt, kan het toch een vervelende verrassing zijn.

ROLSTOELAUTO EN ROLSTOELBUS

De populariteit van deze private leasecontracten bij personenauto’s is bekend. Maar wist u dat dit nu ook mogelijk is voor uw nieuwe rolstoelauto of rolstoelbus? Deze voertuigen hebben alle aanpassingen die wij voor u doen, zoals bodemverlaging. We houden altijd rekening met de hoogte aan de binnenkant van het voertuig, zodat rolstoelpassagiers even hoog zitten als overige passagiers. Al onze rolstoelbussen en rolstoelauto’s worden uitgerust met het veilige en gecertificeerde ISO-10542 rolstoelbevestigingssysteem. Ook de service is precies zoals u van Freedom Auto Aanpassingen gewend bent, maar met nu de mogelijkheid tot private lease.

ROLSTOELAUTO PRIVATE LEASE

Wanneer u alles tegen elkaar heeft afgewogen en kiest voor de voordelen van een private lease, hoort daar natuurlijk een passende wagen bij. Gelukkig bent u bij Freedom Auto Aanpassingen op de juiste plaats voor een rolstoelauto of rolstoelbus private lease. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van aangepast vervoer weten we altijd het juiste voertuig te vinden, dat volledig is afgesteld op uw eisen en wensen. En daar past dus ook het beste leasecontract bij. Bij Freedom Auto Aanpassingen helpen we u graag ook op deze manier.