Peugeot Expert Traveller – Fam. Timmerman uit Grafhorst

Fam. Timmermans, rolstoelbus Freedom Auto Aanpassingen

Geen gedoe met een lift meer.''

Sinds begin maart zijn we de trotse eigenaren van een Peugeot Traveller met de unieke bodemverlaging van Freedom Auto Aanpassingen.

Na een passing aan huis waren wij helemaal verkocht. Heel fijn was de hulp bij de aanvraag voor een vergoeding vanuit de WMO.

De bus hebben wij zelf laten importeren door een voor ons bekend garagebedrijf. Het transport van het garagebedrijf naar Freedom Auto Aapassingen en weer terug werd onderling geregeld. Daar hoefden wij helemaal niets voor te doen. Ideaal!

Dan de bus zelf. Geen gedoe met een lift meer. Gewoon de kleine oprijplaat uitklappen en de rolstoel erin rijden. Super handig! Wat voor ons een fijne bijkomstigheid is, na een bus met zijlift, dat je nu altijd droog staat als je de rolstoel vast zet.

Door de unieke bodemverlaging konden we gewoon weer een hoogte 1 bus kiezen. Dat heeft als voordeel dat je alle parkeergarages in kunt. Toch heeft onze zoon, 18 jaar, veel hoofdruimte over. Ook zijn we erg blij met het hoge niveau van afwerking van de aanpassingen. Hier hebben we al diverse positieve opmerkingen over gekregen. Kortom wij zijn blij met onze keuze voor Freedom Auto Aanpassingen!