Foto's / video's 5

Renault Kangoo met nieuwe 'Freedom Van' bodemverlaging Rolstoelauto Renault Kangoo met nieuwe 'Freedom Van' bodemverlaging Rolstoelauto Renault Kangoo met nieuwe 'Freedom Van' bodemverlaging Rolstoelauto Renault Kangoo met nieuwe 'Freedom Van' bodemverlaging Rolstoelauto Renault Kangoo met nieuwe 'Freedom Van' bodemverlaging Rolstoelauto

Prijs: € 23.700,00

Voertuigspecificaties

Merk:Renault
Model:Kangoo
Type:met nieuwe 'Freedom Van' bodemverlaging Rolstoelauto
Inrichting:Rolstoelvervoer
Bouwjaar:2012
Kleur:Zwart
Bekleding:Stof
Brandstof:Benzine
Versnellingsbak:Handgeschakeld, 5 versnellingen
Km.stand:60.500 km
Prijs:€ 23.700,00
Kosten rijklaar maken:€ 295,00

Accessoires

Exterieur

 • Zijschuifdeur links
 • Zijschuifdeur rechts

Interieur

 • Airco
 • Unieke Freedom-VAN bodemverlaging met 1,5 mtr binnenhoogte

Overige

 • "Freedom Van" bodemverlaging
 • * binnenhoogte 1,52 mtr *
 • * INRUIL IN OVERLEG MOGELIJK *
 • * ROLSTOELAUTO *
 • 3 puntsgordel tbv rolstoelgebruiker
 • Bodemverlaging tbv rolstoelvervoer
 • Extra zitplaats Links op tweede rij

Opmerkingen

Wilt u een auto of bus van ons bekijken? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Door het geautomatiseerd systeem waarin wij onze rolstoelauto's en rolstoelbussen plaatsen, kan het helaas voorkomen dat de informatie in de motorrijtuigenbelasting niet juist weergegeven wordt.
Neem gerust contact met ons op voor de juiste informatie over de motorrijtuigenbelasting.

Freedom Auto Aanpassingen is al meer dan 14 jaar gespecialiseerd in het aanpassen van auto's en bussen voor het vervoeren van een rolstoel of scootmobiel. Bent u op zoek naar een rolstoelauto of rolstoelbus?
Dan bent u bij Freedom Auto Aanpassingen aan het juiste adres.

Freedom Auto Aanpassingen onderscheidt zich door de zelfontworpen Freedom bodemverlaging. Deze bieden een unieke binnenhoogte voor de rolstoelgebruiker.
Bij Freedom staat de rolstoelgebruiker centraal. Freedom vindt het belangrijk dat u in uw rolstoelauto of rolstoelbus goed naar buiten kunt kijken en dat u zo ver mogelijk naar voren zit.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Freedom Auto Aanpassingen (Innomac BV) niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie.
Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend.
Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Klik hierWilt u meer informatie of een gratis en vrijblijvende proefrit aanvragen?