Foto's / video's 7

Peugeot Expert ROLSTOELBUS met nieuwe 'Freedom Van' bodemverlaging VERKOCHT Peugeot Expert ROLSTOELBUS met nieuwe 'Freedom Van' bodemverlaging VERKOCHT Peugeot Expert ROLSTOELBUS met nieuwe 'Freedom Van' bodemverlaging VERKOCHT Peugeot Expert ROLSTOELBUS met nieuwe 'Freedom Van' bodemverlaging VERKOCHT Peugeot Expert ROLSTOELBUS met nieuwe 'Freedom Van' bodemverlaging VERKOCHT Peugeot Expert ROLSTOELBUS met nieuwe 'Freedom Van' bodemverlaging VERKOCHT Peugeot Expert ROLSTOELBUS met nieuwe 'Freedom Van' bodemverlaging VERKOCHT

Prijs: € 35.700,00

Voertuigspecificaties

Merk:Peugeot
Model:Expert
Type:ROLSTOELBUS met nieuwe 'Freedom Van' bodemverlaging VERKOCHT
Inrichting:Overig
Bouwjaar:2015
Kleur:Overig
Brandstof:Diesel
Versnellingsbak:Handgeschakeld
Km.stand:34.000 km
Prijs:€ 35.700,00
Kosten rijklaar maken:€ 295,00

Accessoires

Interieur

  • Climate control
  • Cruise control

Overige

  • * INRUIL IN OVERLEG MOGELIJK *
  • * ROLSTOELBUS *
  • 3 puntsgordel tbv rolstoelgebruiker
  • Extra zitplaats Links op tweede rij
  • Extra zitplaats Rechts op tweede rij
  • nieuwe bodemverlaging t.b.v. rolstoelvervoer
  • Parkeersensoren achter

Opmerkingen

Deze nette Peugeot Expert L2 hebben wij binnen gekregen en gaan wij voorzien van een nieuwe aanpassing voor rolstoelvervoer.
Binnenhoogte van maar liefst 150 cm.

Prijs is inclusief:
- 2 stoelen op de 2e zitrij
- Glaslookpaneel / blindering ivm inrichtingseisen 'Gehandicaptenregeling'
- Parkeersensoren achterzijde
- Bumperkappen in kleur van carrosserie gespoten
- Rolstoelvergrendeling
- RDW keuring

Prijs is excl. BPM, incl. BTW.
Overige opties zoals elektrische lier, oprijplaat doorklapbaar etc. tegen meerprijs mogelijk.

De laatste 2 foto's zijn foto's van dezelfde aanpassing in een soortgelijke bus. Aangezien wij deze bus nog gaan ombouwen, komen er later nieuwe foto's op.
Wanneer u deze bus via de Gehandicaptenregeling kunt rijden, hoeft u geen BPM te betalen en betaalt u minder wegenbelasting dan bij een 'geel kenteken' bus.
Door het geautomatiseerd systeem waarin wij onze rolstoelauto's en rolstoelbussen plaatsen, kan het helaas voorkomen dat de informatie in de motorrijtuigenbelasting niet juist weergegeven wordt.
Neem gerust contact met ons op voor de juiste informatie over de motorrijtuigenbelasting. Wilt u een auto of bus van ons bekijken? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Door het geautomatiseerd systeem waarin wij onze rolstoelauto's en rolstoelbussen plaatsen, kan het helaas voorkomen dat de informatie in de motorrijtuigenbelasting niet juist weergegeven wordt.
Neem gerust contact met ons op voor de juiste informatie over de motorrijtuigenbelasting.

Freedom Auto Aanpassingen is al meer dan 14 jaar gespecialiseerd in het aanpassen van auto's en bussen voor het vervoeren van een rolstoel of scootmobiel. Bent u op zoek naar een rolstoelauto of rolstoelbus?
Dan bent u bij Freedom Auto Aanpassingen aan het juiste adres.

Freedom Auto Aanpassingen onderscheidt zich door de zelfontworpen Freedom bodemverlaging. Deze bieden een unieke binnenhoogte voor de rolstoelgebruiker.
Bij Freedom staat de rolstoelgebruiker centraal. Freedom vindt het belangrijk dat u in uw rolstoelauto of rolstoelbus goed naar buiten kunt kijken en dat u zo ver mogelijk naar voren zit.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Freedom Auto Aanpassingen (Innomac BV) niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie.
Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend.
Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Klik hierWilt u meer informatie of een gratis en vrijblijvende proefrit aanvragen?