Foto's / video's 7

Opel Vivaro L2H1 Rolstoelbus met lift Opel Vivaro L2H1 Rolstoelbus met lift Opel Vivaro L2H1 Rolstoelbus met lift Opel Vivaro L2H1 Rolstoelbus met lift Opel Vivaro L2H1 Rolstoelbus met lift Opel Vivaro L2H1 Rolstoelbus met lift Opel Vivaro L2H1 Rolstoelbus met lift

Prijs: € 32.655,00

Voertuigspecificaties

Merk:Opel
Model:Vivaro
Type:L2H1 Rolstoelbus met lift
Inrichting:Overig
Bouwjaar:2016
Kleur:Overig
Brandstof:Diesel
Versnellingsbak:Handgeschakeld, 6 versnellingen
Km.stand:36.250 km
Prijs:€ 32.655,00
Kosten rijklaar maken:€ 295,00

Accessoires

Exterieur

  • Zijschuifdeur rechts

Interieur

  • Airco
  • Cruise control

Opmerkingen

Deze bus moet nog voorzien worden van een nieuwe aanpassing tbv rolstoelvervoer.
Rijden op grijs kenteken, teruggave BPM en belastingaftrek aanpassing zijn wellicht mogelijk.
Inclusief 2 zitplaatsen op de 2e zitrij. Deze rolstoelbus is dus geschikt voor 5 personen + 1 (elektrische) rolstoelgebruiker

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wilt u een auto of bus van ons bekijken? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Door het geautomatiseerd systeem waarin wij onze rolstoelauto's en rolstoelbussen plaatsen, kan het helaas voorkomen dat de informatie in de motorrijtuigenbelasting niet juist weergegeven wordt.
Neem gerust contact met ons op voor de juiste informatie over de motorrijtuigenbelasting.

Freedom Auto Aanpassingen is al meer dan 14 jaar gespecialiseerd in het aanpassen van auto's en bussen voor het vervoeren van een rolstoel of scootmobiel. Bent u op zoek naar een rolstoelauto of rolstoelbus?
Dan bent u bij Freedom Auto Aanpassingen aan het juiste adres.

Freedom Auto Aanpassingen onderscheidt zich door de zelfontworpen Freedom bodemverlaging. Deze bieden een unieke binnenhoogte voor de rolstoelgebruiker.
Bij Freedom staat de rolstoelgebruiker centraal. Freedom vindt het belangrijk dat u in uw rolstoelauto of rolstoelbus goed naar buiten kunt kijken en dat u zo ver mogelijk naar voren zit.

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Freedom Auto Aanpassingen (Innomac BV) niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie.
Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend.
Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Klik hierWilt u meer informatie of een gratis en vrijblijvende proefrit aanvragen?