Opendeur 26 augustus 2017

Op zaterdag 26 augustus 2017 van 13.00u tot 16.00u organiseert Freedom Auto Aanpassingen een Opendeur op de Kleinhoefstraat 5 in Geel.

Bent u op zoek naar aangepaste wagen of bus? Of wilt u gewoon eens weten hoe een aangepaste wagen eruit ziet? Kom dan gerust naar onze Opendeur!

Op de Opendeur staat een assortiment van auto’s en bussen met de unieke Freedom bodemverlaging. Deze zijn speciaal ontwikkeld om een persoon in een rolstoel comfortabel te vervoeren.

Naast demonstraties van de voertuigen is het ook mogelijk om tijdens de dag een proefrit te maken.
Zo kunt u zelf ervaren hoe comfortabel onze aanpassingen zijn voor de rolstoelgebruiker.

We hopen u te zien op onze Opendeur!

 1. Nieuwer bericht:

  Freedom hoofdsponsor Brian's Heroes

  24 augustus 2017

  Freedom hoofdsponsor Brian's Heroes

  FREEDOM AUTO AANPASSINGEN HOOFDSPONSOR TEAM BRIAN'S HEROES, DUCHENNE HEROES! 400 mensen zullen zich op 17 september 2017 verzamelen in Duitsland om deel te nemen aan Duchenne Heroes. Zij strijden gezamenlijk om een einde te maken aan Duchenne Spierdystrofie. Dit is alleen mogelijk als er genoeg geld wordt opgehaald om onderzoek te financieren. Geert Jeuken doet mee met zijn team Brians Heroes. Zijn zoon Brian heeft de spierziekte van Duchenne, een ongeneeslijke ziekte waar zij als ouders niets tegen kunnen doen. Er is hier nog steeds geen medicijn voor gevonden. Als ouder kunnen zij niets anders doen dan er voor zorgen dat er genoeg geld binnen gehaald wordt en hopen dat er ooit een medicijn gevonden wordt. Daarom zet Team Brian zich hier voor in en samen hopen zij €... Lees meer

 2. Ouder bericht:

  Korting juli 2017

  1 juli 2017

  Korting juli 2017

  In de maand juli 2017 hebben wij een actie voor al onze klanten, namelijk: € 500,- incl. BTW korting op een nieuwe “Freedom Van” bodemverlaging. Lees meer