Open Dagen van Freedom Auto Aanpassingen druk bezocht!

Afgelopen weekend hebben wij voor het eerst op onze vestiging in Nederland de Open Dagen georganiseerd.

Op 9 oktober en 10 oktober 2015 van 10.00u tot 16.00u hebben wij vele bezoekers mogen ontvangen.

Onze adviseurs en monteurs stonden klaar om alle vragen te beantwoorden.

Onder het genot van een hapje en een drankje hadden de bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze werkplaats waarbij er meerdere auto's op de bruggen stonden zodat het gehele ombouwprocess in 4 verschillende stappen zichtbaar was.


 

Vanwege het grote succes plannen wij in het voorjaar van 2016 opnieuw Open Dagen op onze vestiging in Vortum-Mullem (NL).

Houd onze website in de gaten voor de nieuwe data's en tijden!

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf? Schrijf u dan gratis in voor onze nieuwsbrief op onze contactpagina!
 

 1. Nieuwer bericht:

  Diefstalbeveiliging; nu ook voor rolstoelauto's en rolstoelbussen!

  4 november 2015

  Diefstalbeveiliging; nu ook voor rolstoelauto's en rolstoelbussen!

  Helaas horen wij het steeds vaker dat rolstoelbussen worden gestolen. Zo ook weer afgelopen weekend, toen een rolstoelbus van een familie uit Apeldoorn in de nacht van vrijdag op zaterdag werd gestolen. Lees meer

 2. Ouder bericht:

  Open Dag Freedom Auto Aanpassingen - NL

  1 september 2015

  Nadat onze Open Dag bij onze vestiging een Belgie een groot succes bleek te zijn, hebben wij nu ook voor onze vestiging in Nederland een Open Dag georganiseerd.Op vrijdag 9 oktober 2015 en zaterdag 10 oktober 2015 van 10.00u tot 16.00u is iedereen welkom om onze aanpassingen te bekijken. Uiteraard staan onze medewerkers (adviseurs, R&D en monteurs) voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw wensen te bespreken. Lees meer