Open Dag zaterdag 14 oktober 2017

Bent u op zoek naar een rolstoelauto of rolstoelbus? Of wilt u gewoon eens weten hoe een aangepaste auto eruit ziet? Iedereen is welkom op onze Open Dag!
Op zaterdag 14 oktober 2017 organiseren wij op onze locatie in Nederland (Vortum-Mullem) een Open Dag van 13.00u tot 16.00u.
 

Op de Open Dag staat een assortiment van auto’s en bussen met de unieke Freedom bodemverlaging.
Deze zijn speciaal ontwikkeld om een persoon in een rolstoel comfortabel te vervoeren. Natuurlijk hebben wij ook onze nieuwe type bussen staan met onze unieke bodemverlaging!
Neem ook zeker een kijkje in onze werkplaats waar auto's in verschillende fases van het ombouwproces te zien zullen zijn.

Naast demonstraties van de voertuigen is het ook mogelijk om tijdens de dag een proefrit te maken.

Zo kunt u zelf ervaren hoe comfortabel onze aanpassingen zijn voor de rolstoelgebruiker.
Onze adviseurs staan deze middag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en een zo goed mogelijk advies uit te brengen.

Adres: Akkervoortweg 5, 5827 AP  Vortum-Mullem

 

 1. Nieuwer bericht:

  Zware fietstocht voor team Brian's Heroes

  25 oktober 2017

  Zware fietstocht voor team Brian's Heroes

  'Uiteindelijk 750km en 13000hm gefietst in zeer zware omstandigheden en goed aan de finish gekomen. Het zit er weer op. We kijken terug op een prachtige week die we nooit meer vergeten.' Geert Jeuken (de vader van Brian) en zijn team doen mee met Brian's Heroes in de fietstocht voor onderzoek naar de ziekte van Duchenne. Freedom Auto Aanpassingen is dit jaar hoofdsponsor van team Brian's Heroes.   Lees meer

 2. Ouder bericht:

  Freedom hoofdsponsor Brian's Heroes

  24 augustus 2017

  Freedom hoofdsponsor Brian's Heroes

  FREEDOM AUTO AANPASSINGEN HOOFDSPONSOR TEAM BRIAN'S HEROES, DUCHENNE HEROES! 400 mensen zullen zich op 17 september 2017 verzamelen in Duitsland om deel te nemen aan Duchenne Heroes. Zij strijden gezamenlijk om een einde te maken aan Duchenne Spierdystrofie. Dit is alleen mogelijk als er genoeg geld wordt opgehaald om onderzoek te financieren. Geert Jeuken doet mee met zijn team Brians Heroes. Zijn zoon Brian heeft de spierziekte van Duchenne, een ongeneeslijke ziekte waar zij als ouders niets tegen kunnen doen. Er is hier nog steeds geen medicijn voor gevonden. Als ouder kunnen zij niets anders doen dan er voor zorgen dat er genoeg geld binnen gehaald wordt en hopen dat er ooit een medicijn gevonden wordt. Daarom zet Team Brian zich hier voor in en samen hopen zij €... Lees meer