Nadat onze Open Dag bij onze vestiging een Belgie een groot succes bleek te zijn, hebben wij nu ook voor onze vestiging in Nederland een Open Dag georganiseerd.

Op vrijdag 9 oktober 2015 en zaterdag 10 oktober 2015 van 10.00u tot 16.00u is iedereen welkom om onze aanpassingen te bekijken. Uiteraard staan onze medewerkers (adviseurs, R&D en monteurs) voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw wensen te bespreken.

Open Dag Freedom Auto Aanpassingen

Bent u op zoek naar een rolstoelauto of rolstoelbus? Of wilt u gewoon eens weten hoe een aangepaste auto eruit ziet? Iedereen is welkom op onze Open Dag!

 • Demonstraties rolstoelauto's en bussen
 • Demonstratie Lift&Go scootmobiellift
 • Aanpassingen voor taxivervoer
 • Bekijk ons complete occasionaanbod
 • Proefrit mogelijk!

Het comfort voor de rolstoelgebruiker en het goede zicht vanuit het voertuig staan bij ons centraal. Ervaar het zelf en maak tijdens de Open Dag een proefrit in één van onze aangepaste auto's. 

 1. Nieuwer bericht:

  Open Dagen van Freedom Auto Aanpassingen druk bezocht!

  12 oktober 2015

  Open Dagen van Freedom Auto Aanpassingen druk bezocht!

  Afgelopen weekend hebben wij voor het eerst op onze vestiging in Nederland de Open Dagen georganiseerd. Op 9 oktober en 10 oktober 2015 van 10.00u tot 16.00u hebben wij vele bezoekers mogen ontvangen. Onze adviseurs en monteurs stonden klaar om alle vragen te beantwoorden. Onder het genot van een hapje en een drankje hadden de bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze werkplaats waarbij er meerdere auto's op de bruggen stonden zodat het gehele ombouwprocess in 4 verschillende stappen zichtbaar was. Lees meer

 2. Ouder bericht:

  Maak kans op een gratis Samsung Tablet!

  25 juni 2015

  Bezoekt u onze Open Dag op zaterdag 18 juli 2015 in Geel, Belgie? Neem dan deel aan onze actie en wie weet wint u de Samsung Tablet! Lees meer