Bezoekt u onze Open Dag op zaterdag 18 juli 2015 in Geel, Belgie?
Neem dan deel aan onze actie en wie weet wint u de Samsung Tablet!

Onder alle deelnemers die zich hebben aangemeld voor ons Open Dag evenement op Facebook of via de mail verloten wij een Samsung Tablet.

Deze tablet zal verloot worden op maandag 20 juli 2015.
Alle deelnemers zullen op de hoogte worden gebracht door middel van een
e-mail waarin de naam van de winnaar bekend wordt gemaakt

Aanmeldingsinstructies:
Meldt u aan voor onze Open Dag door op 'Deelnemen' te klikken bij het evenement op onze Facebook pagina. Neem hiervan een kopie (bewijs van uw deelname) mee naar onze Open Dag en lever deze in.

Heeft u geen Facebook of lukt het niet om u aan te melden? Dan kunt u ook een e-mail naar ons sturen en aan geven dat u deel wil nemen aan onze actie en ons gaat bezoeken op de Open Dag op 18 juli. Print de verstuurde e-mail uit en lever deze bij ons in tijdens de Open Dag.

We hopen u te zien op onze Open Dag!

 1. Nieuwer bericht:

  Open Dag Freedom Auto Aanpassingen - NL

  1 september 2015

  Nadat onze Open Dag bij onze vestiging een Belgie een groot succes bleek te zijn, hebben wij nu ook voor onze vestiging in Nederland een Open Dag georganiseerd.Op vrijdag 9 oktober 2015 en zaterdag 10 oktober 2015 van 10.00u tot 16.00u is iedereen welkom om onze aanpassingen te bekijken. Uiteraard staan onze medewerkers (adviseurs, R&D en monteurs) voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw wensen te bespreken. Lees meer

 2. Ouder bericht:

  Open Dag Freedom Auto Aanpassingen

  25 juni 2015

  Open Dag Freedom Auto Aanpassingen

  Op zaterdag 18 juli 2015 van 11.00 uur tot 16.00 uur organiseert Freedom Auto Aanpassingen een Open Dag op hun vestiging in Geel (BE).Uiteraard is de dag compleet verzorgd met een hapje en een drankje. Ook zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud en hebben we dit keer weer een leuke actie! Lees meer