Kortingsactie; € 500,- aan opties!

Op zoek naar aangepaste auto of bus? Kies dan voor een nieuwe 'Freedom Van' bodemverlaging!
Naast de Belastingaftrek mogelijkheden die in ieder geval tot het eind van dit jaar gelden, profiteert u ook nog eens in de maand november van onze kortingsactie!

Koopt u in de maand november 2018 een 'Freedom Van' bodemverlaging bij ons?
Dan mag u voor maar liefst € 500,- aan opties uitkiezen of brengen wij dit bedrag in mindering wanneer er voor een hoger bedrag aan opties wordt gekozen.

Voorwaarden:

 • Deze actie loopt van 1 november 2018 t/m 30 november 2018.
 • De korting zal automatisch verwerkt worden op uw offerte.
 • Het kortingsbedrag aan opties bedraagt € 500,- incl. BTW (€ 413,22 excl. BTW).
 • Deze korting is niet geldig i.c.m. andere kortingen.
 • Wanneer u de offerte ontvangt, is de geldigheidsdatum van de offerte altijd tot uiterlijk 30 november 2018 tenzij anders op de offerte vermeld.
 • Deze kortingsactie is alleen geldig op de opties van een 'Freedom Van' bodemverlaging, met uitzondering van transportkosten, keuringskosten en de kosten van een uitgebreide eindcontrole en volle tank brandstof.

 1. Ouder bericht:

  Uitstootvrij verkeer in 2025

  25 september 2018

  Uitstootvrij verkeer in 2025

  De steden moeten schoner, daarom wil de Nederlandse overheid zoveel mogelijk uitstootvrij verkeer in de steden tegen het einde van 2025. Dit doel is gericht op het doelgroepenvervoer, zoals rolstoelvervoer door taxibedrijven in Nederland. In 2016 introduceerde Freedom Auto Aanpassingen een unieke bodemverlaging voor drie nieuwe modellen. Bestaande uit: Citroën Jumpy SpaceTourer, Peugeot Expert Traveller en Toyota ProAce. Lees meer