Freedom aanwezig bij Regiodag Dwarslaesie!

Freedom Auto Aanpassingen was op zaterdag 6 juni aanwezig bij de Regiodag voor mensen met een dwarslaesie of caudalaesie.
Deze dag werd georganiseerd door Dwarslaesie Organisatie Nederland (DON) gehouden bij Revalidatiecentrum Heliomare in Wijk aan Zee.

Tijdens deze dag konden de bezoekers verschillende informatieve lezingen bijwonen. Daarnaast konden de bezoekers kennismaken met diverse sporten.
Tussendoor werd er in de sporthal een markt georganiseerd waarin verschillende bedrijven hun producten konden presenteren.

Freedom Auto Aanpassingen was aanwezig tijdens de markt met een stand en uiteraard een aangepaste Fiat Doblo.
Veel mensen waren verrast hoeveel ruimte er mogelijk is in een compacte auto. Vooral het goede zicht naar buiten sprak veel bezoekers aan.

Ook Revalidatiecentrum Heliomare www.heliomare.nl rijdt al een paar jaar in een aangepaste Fiat Doblo “Freedom Van”.

Freedom wil bij deze de organisatie en de bezoekers bedanken voor de interesse.

Kijk voor meer informatie over Dwarslaesie Organisatie Nederland op www.dwarslaesie.nl.
 

 1. Nieuwer bericht:

  Open Dag Freedom Auto Aanpassingen

  25 juni 2015

  Open Dag Freedom Auto Aanpassingen

  Op zaterdag 18 juli 2015 van 11.00 uur tot 16.00 uur organiseert Freedom Auto Aanpassingen een Open Dag op hun vestiging in Geel (BE).Uiteraard is de dag compleet verzorgd met een hapje en een drankje. Ook zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud en hebben we dit keer weer een leuke actie! Lees meer

 2. Ouder bericht:

  REVA beurs 2015 druk bezocht!

  26 april 2015

  REVA beurs 2015 druk bezocht!

  Op 23, 24 en 25 april was alweer de 10e editie van REVA. 164 exposanten waren hierbij aanwezig om de bezoekers te informeren over hun producten. De beurs heeft een record aantal bezoekers behaald van 15.592. Freedom Auto Aanpassingen was één van de exposanten en kijkt met een tevreden gevoel terug naar de beurs. Lees meer