Diefstalbeveiliging; nu ook voor rolstoelauto's en rolstoelbussen!

Helaas horen wij het steeds vaker dat rolstoelbussen worden gestolen. Zo ook weer afgelopen weekend, toen een rolstoelbus van een familie uit Apeldoorn in de nacht van vrijdag op zaterdag werd gestolen.

Freedom Auto Aanpassingen biedt een oplossing tegen diefstal van uw rolstoelauto of rolstoelbus, namelijk het BearLock versnellingsbakslot. Eenmaal ingebouwd is het slot niet te kraken zonder de auto (chassis) ernstig te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk.

Een alarm moet vanaf 3 jaar na ombouw elk jaar opnieuw gecertificeerd/goedgekeurd worden. Bij de BearLock hoeft dit niet. U betaalt dus slechts eenmalig de aanschafkosten.

Freedom bouwt dit systeem in voor slechts € 650,- incl. BTW.
De garantie op dit systeem bedraagt 10 jaar!

Neem voor meer informatie contact met ons op.

 1. Nieuwer bericht:

  Gratis winterbanden!

  12 november 2015

  Gratis winterbanden!

  De banden van uw auto zijn het enige contact met de weg. Het is ontzettend belangrijk voor uw veiligheid dat uw banden in goede staat zijn en dat u de juiste banden heeft. Lees meer

 2. Ouder bericht:

  Open Dagen van Freedom Auto Aanpassingen druk bezocht!

  12 oktober 2015

  Open Dagen van Freedom Auto Aanpassingen druk bezocht!

  Afgelopen weekend hebben wij voor het eerst op onze vestiging in Nederland de Open Dagen georganiseerd. Op 9 oktober en 10 oktober 2015 van 10.00u tot 16.00u hebben wij vele bezoekers mogen ontvangen. Onze adviseurs en monteurs stonden klaar om alle vragen te beantwoorden. Onder het genot van een hapje en een drankje hadden de bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze werkplaats waarbij er meerdere auto's op de bruggen stonden zodat het gehele ombouwprocess in 4 verschillende stappen zichtbaar was. Lees meer