€ 1.000,- korting in Maart op een nieuwe Renault Kangoo of Mercedes-Benz Citan bodemverlaging!

In de gehele maand Maart geeft Freedom Auto Aanpassingen een korting weg van € 1.000,- op een nieuwe Renault Kangoo of Mercedes-Benz Citan 'Freedom Van' bodemverlaging.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een proefrit aanvragen?
Neem dan contact met ons op.

Door onze zelf ontwikkelde 'Freedom Van' bodemverlaging heeft u in deze auto's een binnenhoogte van maar liefst 152 cm!

Daardoor kunnen wij onze Panoramagarantie aanbieden voor deze 2 modellen:
De rolstoelgebruiker op dezelfde hoogte als de overige passagiers, heeft een goed zicht naar buiten en neemt deze plaats op een volledig vlakke vloer.


Voorwaarden:

- Deze actie is alleen geldig voor klanten uit Nederland. Komt u uit Belgie? Houd onze website in de gaten voor de aanbiedingen.
- Deze actie is alleen geldig in de maand maart 2017 (01-03-2017 t/m 31-03-2017).
- Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties.
- Deze actie is alleen geldig op een Renault Kangoo of Mercedes-Benz Citan 'Freedom Van' bodemverlaging.
- Deze actie is alleen geldig wanneer er een order geplaatst wordt voor een bodemverlaging in de maand maart 2017, dit betekend dat de ondertekende offerte retour gestuurd moet zijn voor de einddatum van deze actie.
- De korting van deze actie zal automatisch verwerkt worden op de offerte.
- Het bedrag van de korting is incl. BTW.

 1. Nieuwer bericht:

  Oplossing tegen diefstal rolstoelbus en rolstoelauto!

  14 maart 2017

  Oplossing tegen diefstal rolstoelbus en rolstoelauto!

  Helaas horen wij het steeds vaker dat rolstoelbussen worden gestolen. Zo ook weer deze week, toen een rolstoelbus van een familie uit Cuijk werd gestolen.Eerder deze maand gebeurde dit ook al bij een familie uit Arcen.Freedom Auto Aanpassingen biedt een oplossing tegen diefstal van uw rolstoelvoertuig, namelijk het BearLock versnellingsbakslot. Eenmaal ingebouwd is het slot niet te kraken zonder de auto (chassis) ernstig te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk. Een alarm moet vanaf 3 jaar na inbouw elk jaar opnieuw gecertificeerd/goedgekeurd worden. Bij de BearLock hoeft dit niet. U betaalt dus slechts eenmalig de aanschafkosten. Freedom bouwt dit systeem in voor een vanaf prijs van € 695,- (afhankelijk van het type bus of auto).... Lees meer

 2. Ouder bericht:

  Fijne feestdagen!

  22 december 2016

  Fijne feestdagen!

  Het team van Freedom Auto Aanpassingen wenst u allen fijne feestdagen en een goed 2017 toe! Vanwege de feestdagen hebben wij van 24 december t/m 8 januari vakantie en is ons bedrijf gesloten. U kunt ons natuurlijk altijd een e-mail sturen of het contactformulier op de contact-pagina van onze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Bij spoed kunt u ons bereiken op ons mobiele telefoonnummer: +31 (0)6 46 64 06 21. Wanneer er niemand op neemt spreek dan de voicemail in, wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. Lees meer