Nieuwe bodemverlaging ontwikkeld voor Peugeot Traveller, Citroen SpaceTourer en Toyota ProAce

rolstoel

Freedom Auto Aanpassingen is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe bodemverlaging voor de Peugeot Traveller, Citroen SpaceTourer en de Toyota ProAce.

Deze 3 bussen zijn de opvolgers van de Fiat Scudo, Citroen Jumpy en Peugeot Expert die al enige maanden niet meer nieuw te verkrijgen zijn.

De ontwerpen zijn gereed en de nieuwe Citroen SpaceTourer staat inmiddels al bij ons op de brug om de nieuwe bodemverlaging voor de Taximarkt in te realiseren. Eind volgende week zal deze nieuw ontwikkelde taxi bodemverlaging voor de Peugoet Traveller, Citroen SpaceTourer en Toyota ProAce officieel geintroduceerd worden bij Citroen Duitsland!

Vlak hierna zal er een start gemaakt worden met het ontwikkelen en inbouwen van de personen rolstoelbus bodemverlaging voor deze rolstoelbussen in L3.
Met onze personen rolstoelbus bodemverlaging voor de Peugeot Traveller, Citroen SpaceTourer en Toyota ProAce is het mogelijk om op Grijs Kenteken te rijden!

Ook proberen we natuurlijk weer de maximaal haalbare binnenhoogte te realiseren zodat we onze klanten ook op deze rolstoelbussen onze ‘Panoramagarantie’ aan kunnen bieden.

We verwachten dat we de bodemverlagingen voor de Peugeot Traveller, Citroen SpaceTourer en Toyota ProAce vanaf begin 2017 geheel goedgekeurd op de markt kunnen brengen!

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen over deze nieuwe rolstoelbussen?
Neem dan even contact met ons op!