LIFTEN VOOR ROLSTOELEN EN SCOOTMOBIELEN

Een rolstoel of scootmobiel meenemen was nog nooit zo veilig én eenvoudig.

Als eigenaar van een scootmobiel heeft u vast wel eens ervaren dat het lastig kan zijn om een scootmobiel te vervoeren met een auto. Dat is vervelend, maar helemaal niet nodig! Door middel van verschillende aanpassingen aan uw auto is het mogelijk om na een autorit gemakkelijk gebruik te maken van uw eigen scootmobiel. Er zijn verschillende mogelijkheden om aanpassingen door te voeren in uw auto en dat is een goede ontwikkeling. Het is alleen wel zo dat de ene aanpassing beter en prettiger werkt dan de andere aanpassing. Veel liften voor de scootmobiel vragen om veel handelingen waardoor het gebruik onnodig ingewikkeld of zwaar wordt. Gelukkig hebben wij verschillende aanpassingen die eenvoudig, veilig en gebruiksvriendelijk zijn.

Scootmobiel- of takellift door Freedom Auto Aanpassingen

Graag kijken we naar de mogelijkheden om uw scootmobiel mee te nemen in uw auto. Hiervoor is het natuurlijk belangrijk dat uw auto hiervoor geschikt is. Kleinere auto’s vallen hier vaak bij af, omdat ze simpelweg niet genoeg ruimte hebben. Vaak zien we dat bestelwagens de beste optie zijn voor het meenemen van uw scootmobiel. Deze auto’s zijn, afgezien van het aanpassingsvermogen voor het meenemen van een scootmobiel, vaak prettig om in te rijden. En wanneer u deze aanpassing laat doen kunt u in aanmerking komen voor speciale belastingvoordelen. Onze adviseurs kunnen u hier meer over vertellen en helpen u graag verder.

EEN ROLSTOELBUS MET INGEBOUWDE LIFT VOOR SCOOTMOBIELEN EN ROLSTOELEN

Om het voertuig zo aan te passen dat uw scootmobiel goed en veilig met u mee kan installeren wij een scootmobiellift. Deze scootmobielliften dienen het gebruiksgemak van de gebruiker als belangrijkste gedachte. Andere liften zijn meestal ingewikkeld en vragen om veel handelingen om uw scootmobiel in de auto te krijgen. De Lift & Go Scootmobiellift blinkt uit in gebruiksgemak. U rijdt het plateau op, zet de scootmobiel vast, en drukt op de afstandsbediening. Met deze drie simpele stappen is het een snelle, maar vooral ook veilige handeling.

De experts van Freedom Auto Aanpassingen hebben jarenlange ervaring met aangepast vervoer. Onze materialen zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit en gericht op duurzaamheid en langdurig gebruik. Wij werken samen met scootmobiel leveranciers, zodat bijna alle types en modellen geschikt zijn voor onze scootmobielliften. Doordat de lift een vermogen heeft om scootmobielen tot 175 kilogram op te tillen geeft dat veel mogelijkheden. Onze bevestigingssystemen zijn altijd conform de ISO-10542 norm, waarin Europese regels voor technische toepassingen in aangepast vervoer vastgelegd zijn.

AANPASSEN OF AANSCHAFFEN

Als u denkt dat een scootmobiel- of rolstoellift ook voor uw auto een goede aanpassing is, kunt u contact opnemen met onze adviseurs. Zij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Ook kunnen ze met u kijken om aanpassingen door te voeren in uw eigen voertuig. Mocht dit nu niet mogelijk zijn, kunt u bij ons een voertuig aanschaffen welke al over een lift beschikt. Uiteraard is dit helemaal aan te passen aan uw voorkeuren. Wanneer een nieuw voertuig niet een optie is zijn er ook mogelijkheden voor gebruikte auto’s. Op onze occasion pagina ziet u direct welke voertuigen, met een scootmobiel- of rolstoellift, er nu beschikbaar zijn.

BELASTINGVOORDEEL

Wanneer u een scootmobiellift laat installeren, of een voertuig met deze aanpassing aanschaft, heeft u mogelijkerwijs recht op enkele belastingvoordelen. Als u aan enkele voorwaarden voldoet kunt u het voertuig rijden op zogeheten ‘grijs kenteken’. Dan valt u in een lager tarief voor de motorrijtuigenbelasting, ook wel wegenbelasting. Daarnaast heeft u recht op vrijstelling of teruggave van de BPM. Dan is er nog een ander bijkomend voordeel: een scootmobiel- of rolstoellift is fiscaal aftrekbaar bij de belastingdienst. Dit valt onder de post ‘Bijzondere Ziektekosten’. Vraag vooral aan onze adviseurs om u hierin bij te staan. Ze helpen u graag aan de voordeligste uitkomst.

MOGELIJKHEDEN

Zoals u ziet zijn er vele technische en financiële aspecten aan deze aanpassing, maar daar gaat het uiteindelijk niet om. Wij willen u helpen bij het scootmobiel vervoeren. Want wanneer dit makkelijk gaat, zijn er allerlei mogelijkheden die u voorheen niet had. U kunt nu makkelijk grotere afstanden afleggen en toch gebruik maken van uw scootmobiel. Dit zelfstandig doen, zonder hulp van anderen. Gemakkelijk tripjes maken door het hele land en familie en vrienden bezoeken die verder weg wonen. En zelfs op vakantie met uw scootmobiel! Dergelijke mogelijkheden zijn een serieuze verrijking van het leven en wij helpen u graag deze waar te maken.

FREEDOM AUTO AANPASSINGEN HELPT U GRAAG

Sinds 2004 is Freedom Auto Aanpassingen hét bedrijf voor aangepast vervoer. In onze bedrijfsfilosofie staat de klant centraal. Onze aanpassingen, die wij zelf ontwikkelen, moeten ten goede komen aan de mobiliteit, het gebruiksgemak en het comfort van de klant. Om deze reden nemen wij onze klanten graag mee in onze bevindingen en overleggen om tot de beste aanpassingen te komen die aansluiten bij uw wensen. Doordat onze adviseurs rekening houden met de persoonlijke situatie en specifieke voorkeuren van de klant, bieden wij maatwerk bij iedere aanpassing die we doen. Dit betekent dat u voor uw scootmobiel lift bij ons zeker zult slagen. Graag bieden we u die mobiliteit! Neem voor een vrijblijvend advies of demonstratie contact op met onze adviseurs.