Rolstoelauto

Kies de juiste rolstoelauto voor uw situatie

Voor elke situatie een rolstoelauto

Iedere situatie is anders. Of u nu een rolstoelauto nodig heeft voor het vervoeren een persoon in een handbewogen (manuele) rolstoel of dat u een rolstoelauto nodig heeft voor het vervoeren van een persoon in een elektrische rolstoel; een rolstoelauto is maatwerk. Iedere situatie is immers verschillend.

Wij bekijken daarom altijd de situatie eerst goed zodat wij een zo goed mogelijk advies uit kunnen brengen voor een geschikte rolstoelauto. De rolstoelauto keuze en de aanpassing keuze voor de rolstoelauto is namelijk van meerdere factoren afhankelijk: de hoogte van de persoon in de (elektrische rolstoel), de afmetingen van de rolstoel zelf, het gewenste comfort, de overige opties die benodigd zijn, hoeveel personen er nog meer mee moeten kunnen reizen in de rolstoelauto. Geen enkele situatie is hetzelfde.
Daarom staan wij voor goed advies als het komt op het kiezen van een geschikte rolstoelauto. Onze adviseurs komen daarom gratis en vrijblijvend bij u aan huis met een demo rolstoelauto voor een passing en proefrit in een rolstoelauto.
Klik hier voor meer informatie over een proefrit in een (of meerdere) van onze rolstoelauto’s.

Rolstoelauto occasion of nieuw

Wij bieden verschillende rolstoelauto’s aan. Zo kunt u kiezen voor een geheel nieuwe rolstoelauto (nieuwe aanpassing en nieuwe auto) of kunt u kiezen voor een occasion rolstoelauto. Hierbij kan de auto zelf 2e hands zijn, maar de aanpassing nieuw of de auto en aanpassing zaten al eerder in de rolstoelauto en u koopt een compleet 2e handse rolstoelauto.

Wij ondersteunen u graag tijdens het zoeken naar een geschikte rolstoelauto. Heeft u vragen of vraagt u zich af welke rolstoelauto geschikt voor u zou kunnen zijn? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Panoramagarantie in uw rolstoelauto

Als enigste op de markt kunnen wij Panoramagarantie aanbieden voor uw rolstoelauto.
Door onze unieke Freedom Van bodemverlagingen voor de rolstoelauto kunnen wij een binnenhoogte bieden tot wel 160cm! Hierdoor heeft de persoon in de rolstoel altijd perfect zicht naar buiten in een door Freedom Auto Aanpassingen aangepaste rolstoelauto. We hebben verschillende voor verschillende merken en modellen rolstoelauto’s bodemverlagingen ontwikkeld waarop wij Panoramagarantie kunnen bieden.

Geen knielsysteem in onze rolstoelauto’s

Wij werken alleen met vaste bodemverlagingen in onze rolstoelauto’s. Dit betekend dat er geen knielsysteem in de rolstoelauto geplaatst is, wat vaak storingen kan veroorzaken. Onze rolstoelauto’s worden voorzien van een vaste RVS bodemverlaging (wat dus ook niet gaat roesten!). Lees ook eens onze referenties (verhalen van klanten) die bij ons een rolstoelauto gekocht hebben.

Referentie pagina klanten van rolstoelauto’s

Wij hebben inmiddels veel verhalen mogen ontvangen van klanten die bij ons een rolstoelauto hebben aangeschaft. De verhalen onze klanten kunt u hier bekijken.

Garantie

Op onze Freedom Van bodemverlagingen die wij plaatsen in rolstoelauto’s geven wij 3 jaar tot maximaal 60.000km garantie. Op alle RVS onderdelen geven wij 10 jaar garantie!
Wij garanderen dat alle RVS onderdelen van uw bodemverlaging in uw rolstoelauto niet gaan roesten!

klant-in-freedom-rolstoelauto