Panorama garantie®

U wilt toch ook kunnen genieten van het uitzicht?

U heeft het waarschijnlijk al een aantal keer zien staan op onze website, maar wat wordt nu precies bedoeld met Panoramagarantie?

Wat is Panoramagarantie?

Het komt vaak voor dat rolstoelgebruikers niet goed naar buiten kunnen kijken, omdat ze hoger zitten dan de andere passagiers. Vaak moeten ze ook alleen achter in de kofferruimte zitten. Maar bij Freedom Auto Aanpassingen vindt men dat in de rolstoelauto de rolstoelgebruiker centraal moet staan en heeft daarom de Panoramagarantie voor alle Freedom Van rolstoelauto’s ingezet.

Met een autoaanpassing van Freedom Auto Aanpassingen bent u als rolstoelgebruiker een gewone passagier, ook wanneer u in een grote handbewogen rolstoel of in een elektrische rolstoel zit.

Daarom garandeert Freedom dat u als rolstoelgebruiker niet alleen samen met de andere passagiers in de auto zit op de tweede rij, maar ook op gelijke hoogte. Daardoor kunt u goed naar buiten kijken en ook genieten van het uitzicht. Dat is Panoramagarantie!
Renault Kangoo Rolstoelauto, Mike van Rijn uit Wijchen

Pasformulier

Daarnaast heeft Freedom Auto Aanpassingen een pasformulier.
Door het invullen van een pasformulier kan Freedom de autoaanpassing precies afstellen op uw persoonlijke situatie en daardoor wordt er Panoramagarantie mogelijk. Uw wensen en behoeften staan hierin natuurlijk centraal.

Gezellig bij andere passagiers zitten met goed zicht naar buiten

Iedereen die eenmaal het verschil heeft ervaren, wil nooit meer in een andere rolstoelauto. Het is immers gezelliger om bij de andere passagiers te zitten. Ook is het een stuk prettiger wanneer u even goed naar buiten kunt kijken als de andere passagiers. Dat is Panoramagarantie van Freedom Auto Aanpassingen!
Lees daarom ook onze referenties.

U wilt toch ook kunnen genieten van het uitzicht?

Nog niet overtuigd? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende proefrit.

Wilt u meer informatie?

  • Wij bellen u terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor de goede orde willen wij u er op wijzen dat wij uw gegevens zullen bewaren in een database. Zonder tegenbericht gaan wij er vanuit dat u hiermee instemt.
Als u bezwaar heeft tegen het bewaren van uw gegevens, verzoeken wij u dit aan ons kenbaar te maken per e-mail naar mail@FreedomAutoAanpassingen.nl.