Een autoaanpassing nodig, waar begin ik?

Hoe meer informatie, hoe beter!

U heeft een autoaanpassing nodig, maar waarschijnlijk heeft u vele vragen over de autoaanpassing en wat er allemaal bij komt kijken.

Zo is het belangrijk welke autoaanpassing u nodig heeft en wat de kosten zijn.
Autoaanpassingen kunnen, afhankelijk van de soort aanpassing, niet in elke auto of bus geplaatst worden.
Het is dus belangrijk om te kijken in welke auto de autoaanpassing die u nodig heeft mogelijk is en of u bijvoorbeeld eventueel een vergoeding of belastingteruggave voor de autoaanpassing kunt krijgen.

Wanneer u op zoek bent naar een autoaanpassing, let dan op de onderstaande punten:

  • Wat is de situatie? Gaat het om het meenemen van een scootmobiel of rolstoel of gaat het over het vervoeren van een persoon in de rolstoel of scootmobiel?
  • Hoeveel personen gaan er nog meer mee in de aangepaste auto/bus?
  • Wanneer het over een persoon in de rolstoel of elektrische rolstoel gaat: hoe groot is deze persoon? Kan hij/zij nog goed naar buiten kijken in de auto als hij/zij in de rolstoel/elektrische rolstoel zit of moet daarvoor een autoaanpassing gemaakt worden?
  • Wat zijn de afmetingen van de persoon in de rolstoel of elektrische rolstoel? Past deze in de auto of bus met aanpassing wanneer er nog meer mensen mee gaan?
  • Is de autoaanpassing die ik voor ogen heb comfortabel voor mijzelf, de persoon in de rolstoel en eventuele overige passagiers?
  • Is er een mogelijkheid dat de autoaanpassing een storing zou kunnen krijgen (elektrisch) of deze autoaanpassing met de hand bedienbaar (wel zo veilig!)?

Door een gratis en vrijblijvende afspraak in te plannen met een van de adviseurs van Freedom Auto Aanpassingen wordt het u allemaal duidelijk! Zij kunnen u gratis en vrijblijvend adviseren over alle autoaanpassingen.

Freedom Auto Aanpassingen heeft verschillende aanpassingen voor zowel een auto als een bus.
Ook hebben zij jarenlange ervaring in het adviseren van de juiste autoaanpassing voor de juiste situatie, kunnen u meer vertellen over de vergoedingsmogelijkheden, of u belasting terug kunt krijgen en wat de totaalprijs zou worden van de autoaanpassing.

Onze adviseurs komen gratis en vrijblijvend bij u aan huis voor een proefrit in een aangepaste auto of bus, een passing te doen en om uitgebreide uitleg te geven over alle mogelijkheden die er zijn.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over autoaanpassingen.

familie-in-rolstoelauto-gezin-freedom-auto-aanpassingen