Heeft u ook behoefte aan de vrijheid van eigen vervoer, maar heeft u een rolstoel of scootmobiel nodig? Freedom Motors Europa is prima in staat vervoer voor gehandicapten te verzorgen! Door de aanpassingen die wij maken wordt het voor u mogelijk mee te rijden, zelf te rijden of uw rolstoel of scootmobiel mee te nemen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u gebruik wilt maken van gehandicaptenvervoer. U kunt hiervoor contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over rolstoelvervoer of de aanpassingen die wij maken aan een auto om deze bruikbaar voor invaliden te maken.

Freedom Motors Europa helpt u met maatwerk gehandicaptenvervoer

Dankzij onze specialisatie kunnen wij uw auto aanpassen zodat u er ook met een rolstoel gebruik van kan maken. Hierbij maken wij gebruik van bodemverlagingen en zorgen wij ook voor panoramagarantie, een diepe bak en een zeer ruime binnenhoogte. Hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en/of aluminium maken het mogelijk de aanpassingen naar tevredenheid te voltooien. Freedom Motors Europa biedt u ook zeer deskundig advies en ondersteuning op het gebied van gehandicaptenvervoer en rolstoelvervoer.

Bij Freedom Motors Europa kunt u terecht voor:

  • 100% maatwerk;
  • een gratis demonstratie bij u op locatie;
  • aanpassingen met hoogwaardig materiaal;
  • volgens de laatste EU richtlijnen getest en gekeurde producten.

Wij geven u graag een gratis demonstratie!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Freedom Motors Europa? Aarzel dan niet om een gratis demonstratie aan te vragen. Geheel gratis en vrijblijvend komen wij bij u thuis om één van onze aangepaste auto’s te demonstreren. Op deze manier krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden op het gebied van gehandicaptenvervoer. Wij geven u graag de juiste informatie die aansluit op uw wensen. Maak gebruik van ons contactformulier om contact met ons op te nemen en wij vertellen u meer over rolstoelvervoer.

Aangepaste auto - Rolstoelauto kopen - Gehandicaptenvervoer - Rolstoelbus