Freedom Open Dagen 2021

Bezoek op 10 en 11 september 2021 de Freedom Open Dagen!

Als autoaanpassingsbedrijf komen wij dagelijks in contact met mensen met een beperking. Hierbij merken wij altijd hoe belangrijk het is voor rolstoelgebruikers om mobiel te blijven. Ons doel is dan ook om mensen in een rolstoel een stuk mobiliteit en vrijheid terug te geven.

Op vrijdag 10 september 2021 en zaterdag 11 september 2021 organiseren wij op onze locatie in Nederland (Vortum-Mullem) een Open Dag.

Tijdens deze Informatiedag / Bijeenkomst willen wij mensen kennis laten maken met de wereld van de autoaanpassingen. Bezoek ons en zie met eigen ogen hoe het aanpassingsproces in zijn werk gaat! Bekijk ook onze voorraad aan nieuwe voertuigen & occasions. Vanzelfsprekend is het mogelijk om een proefrit te maken in onze aangepaste auto’s of bussen.

Datums en openingstijden:

Vrijdag 10 september: 15.00u tot 19.00u
Zaterdag 11 september: 10.00u tot 15.00u

Adres: Akkervoortweg 27, 5827 AP  Vortum-Mullem (NL)

Gezien de huidige coronamaatregelen is het nodig dat u zich aanmeld. Dit kan vooraf of bij aankomst op onze Open Dag. Klik hier om u gemakkelijk en snel via e-mail aan te melden. Vul het formulier in en verzend deze naar ons.  Bij gezondheidsklachten vragen wij u uiteraard om ons niet te bezoeken.