Freedom Auto Aanpassingen opent vestiging in de Randstad!

Vanwege de toegenomen vraag naar auto aanpassingen én om mensen in de buurt van de Randstad beter van dienst te kunnen zijn, opent Freedom Auto Aanpassingen een vestiging in de Randstad!


In ons nieuwe verkoopkantoor van Freedom Auto Aanpassingen in de Randstad zijn klanten van harte welkom in onze showroom. Onze adviseur staat voor u klaar voor een gepast advies en een uitgebreide demonstratie van de verschillende mogelijkheden.

Tevens kunt u een afspraak maken met onze adviseur voor een gratis en vrijblijvende proefrit bij u aan huis met een aangepaste auto of bus.

Aanpassingen realiseren in auto’s en bussen is gespecialiseerd werk wat veel werkervaring, controles en een keuring vereist. Daarom blijven de werkzaamheden plaatsvinden in onze werkplaats op de hoofdlocatie in Vortum-Mullem.

Na verbouwing van het pand in de Randstad maken wij het adres en de datum voor de officiële opening bekend. U bent van harte welkom.
In de tussentijd kunt u natuurlijk al contact met ons opnemen voor een gratis en vrijblijvende afspraak bij u aan huis!

Wilt u als eerste nieuwe informatie ontvangen over onze nieuwe vestiging en de officiële opening? Stuur ons dan een mail of neem contact met ons op.