Fiat Scudo met oprijplaat – Familie de Kinkelder uit Cuijk

Je staat raar te kijken als 's ochtends je aangepaste bus niet meer op de oprit staat en je hem de dag daarvoor daar wel hebt geparkeerd Het overkwam de Familie de Kinkelder uit Cuijk. Lees hieronder het hele verhaal...

”Cuijk, 6 juli 2017.

Je staat raar te kijken als ’s ochtends je aangepaste autobus niet meer op de oprit staat en je hem de dag daarvoor daar wel hebt geparkeerd. Een berichtje op Facebook van Nick, waarvoor de autobus is aangeschaft, brengt het balletje aan het rollen.

De Gelderlander belt voor een interview en meldt later dat een bedrijf gespecialiseerd in auto aanpassingen tijdelijk vervangend vervoer ter beschikking wil stellen.
Wat een mooi gebaar! Als een auto wordt gestolen is dat nooit leuk, maar als een aangepaste auto wordt gestolen is dat extra vervelend omdat je niet 1, 2, 3 een andere geschikte auto kan kopen.

Van onze gestolen VW Transporter wordt niets meer vernomen, maar Freedom Auto Aanpassingen stelt een maand lang kosteloos een aangepaste auto ter beschikking .
In de tussentijd gaat Paul Toonen van Freedom Auto Aanpassingen op zoek naar een geschikte autobus.
Al snel werd de keus gemaakt om een “jonge” Fiat Scudo met nog maar weinig kilometers op de teller aan te laten passen.

Ondanks dat een bodemverlaging tot de specialiteiten van Freedom Auto Aanpassingen behoort kiezen wij hier niet voor. Nick heeft zonder bodemverlaging nl. al goed zicht en zijn hulphond Venna kan dan gemakkelijker op de vlakke bodem liggen.

2 maanden na de diefstal rijden we al weer rond met onze “nieuwe” aangepaste rolstoelbus.
Op de foto staan we voor de Fiat Scudo, klaar om samen naar Schiphol af te reizen voor de Europa League finale in Stockholm van Ajax.
Hopelijk kunnen we nog vele kilometers in onze aangepaste bus maken, uiteraard ook naar de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Freedom Auto Aanpassingen hartelijk dank voor de goede en snelle service!

Familie de Kinkelder”