Fiat Scudo met ‘Freedom Van’ bodemverlaging – Fam. Mertens

Het is heerlijk dat deze wel in de parkeergarage past en dat we toch veel bagageruimte hebben.''

“Als gevolg van MS maak ik al jaren gebruik van een elektrische rolstoel. We hebben sinds die tijd een aangepaste bestelbus. Ik vind het belangrijk dat we mijn eigen hulpmiddelen mee kunnen nemen, zoals mijn buiten- en binnenrolstoel.

Begin 2017 kregen we onverwachts de kans om een fijn appartement te kopen. We hebben deze kans met beide handen aangegrepen.
Er was echter één nadeel; bij het appartement hoorde een parkeerplek in de parkeergarage.
Onze verhoogde bus paste er niet in.

Na de verhuizing zijn we bij 3 aanpasbedrijven geweest. Volgens alle bedrijven was het niet mogelijk om nog een bus te vinden, die in de garage paste en waarin ik ook in mijn elektrische rolstoel kon blijven zitten.

Mijn zithoogte is 1.37 m en dat betekende dat we altijd een verhoogde bus nodig hadden.
We waren al aan het kijken naar een “gewone” aangepaste auto. We zouden dan veel concessies moeten doen met het meenemen van extra spullen.

Op de laatste dag van onze vakantie in Limburg kwam ik een advertentie tegen van Freedom.
In de advertentie stond de mogelijkheid voor een bodemverlaging in een bus. Ik zou dan in mijn elektrische rolstoel kunnen blijven zitten en we zouden genoeg plaats hebben voor alle bagage.

We hebben contact opgenomen en konden op de terugreis meteen langs komen.
Samen met de adviseur van Freedom hebben we alle mogelijkheden op een rijtje gezet. We hebben een proefrit gemaakt in de demobus. We hoefde niet lang na te denken. Dit was voor ons de perfecte oplossing.

Onze verhoogde bus konden we inruilen en al onze extra wensen, zoals een 2e voorstoel ipv een bankje konden worden vervuld. Diezelfde week konden we de bus omruilen.

We zijn superblij met onze Fiat Scudo uit 2015. Het is heerlijk dat deze wel in de parkeergarage past en dat we toch veel bagageruimte hebben.

We bevelen Freedom van harte aan, ook als dit bedrijf wat verder weg zit, is het de moeite waard om daar te gaan kijken.”

Mertens, Geertruidenberg