Fiat Scudo – Familie Vroom/Steeneken

Sinds een aantal maanden rijden wij in een prachtige aangepaste Fiat Scudo! Hiervoor hadden we een door Freedom Auto Aanpassingen aangepaste Fiat Doblo. Deze beviel ons heel goed en we gebruikten hem dagelijks.

Het geeft een enorme vrijheid om op ieder moment met onze rolstoelgebonden dochter Anniek op pad te kunnen. Ook zijn we meerdere keren met de Doblo op vakantie gegaan naar Frankrijk.

Toen we gezinsuitbreiding kregen vonden we het tijd worden voor een groter model, zodat naast onze drie dochters ook de hulpmiddelen van Anniek en de babyspullen in de auto passen. Voor ons was het vanzelfsprekend om weer een auto te laten aanpassen door Freedom Auto Aanpassingen.

Anniek is een lange meid, maar een verhoogde bus vonden we te groot. Een bodemverlaging is dan de perfecte oplossing. In samenspraak met de mensen van Freedom Auto Aanpassingen hebben we een mooie bus in Duitsland gevonden.
Freedom Auto Aanpassingen heeft daarna alles voor ons geregeld. Niet alleen de aanpassing, maar ook het invoeren van de bus en alle administratie om een grijs kenteken aan te vragen.
Ze hielden ons goed op de hoogte van de vorderingen. Net als de Doblo is ook de Scudo makkelijk in gebruik.
De oprijplaat is eenvoudig en snel uit te klappen en neemt door de bodemverlaging niet veel ruimte in.

Anniek zit zo op haar plek, gezellig tussen haar zussen in.
Dit jaar blijven we tijdens de vakantie in Nederland vanwege haar babyzusje, maar volgend jaar gaan we zeker weer naar Frankrijk met onze fijne Freedom Van!