Fiat Doblo – Schoenmakers-Depont

Via deze weg willen wij jullie graag onze beoordeling geven om te delen met iedereen Mijn man, Schoenmakers Thierry heeft MS en is gebruiker van een elektrische rolwagen. Op de REVA-beurs te Gent maakten we kennis met Freedom Motors en ging onze aandacht onmiddellijk naar de Fiat Doblo die er stond. We hebben niet lang getwijfeld en besloten om met Freedom Motors in zee te gaan. De samenwerking met de dealer verliep uitstekend. De informatie naar de klant is correct en goed! De service is vlot, eerlijk en zeer betrouwbaar ! De afwerking van de wagen heel knap gedaan. Alleen maar positieve reacties gehad van familie en vrienden. We trekken er veel op uit, korte ritjes, langere ritjes, het maakt allemaal niet uit. Het kost me geen moeite om mijn echtgenoot in en uit de wagen te rijden. En wat vooral belangrijk is. Thierry kan alles zien.. hij geniet terwijl we rijden. en ik geniet stilletjes mee wanneer ik hem observeer in mijn achteruitkijkspiegel. Dankjewel Freedom Motors om ons nog meer van het leven te laten genieten :-) :-) :-)