Citroën Spacetourer rolstoelbus – XXL Freedom Van bodemverlaging

Familie Sbai uit Wateringen

Referentie van Familie Sbai over de Citroën Spacetourer rolstoelbus in Wateringen - XXL Freedom Van bodemverlaging

We kunnen eindelijk gemakkelijk weg met onze zoon, zonder al te veel moeite.

Ongeveer een jaar geleden hadden wij een afspraak met Dennis van Freedom Auto Aanpassingen. Dennis heeft ons een van hun bussen met bodemverlaging laten zien. We zagen het gelijk al zitten om zo’n bus aan te schaffen voor ons 6-jarige zoontje die in de rolstoel zit. Hij wordt steeds zwaarder en paste niet meer goed in zijn autostoel. De rolstoel konden we niet meenemen in onze huidige auto. Het was zwaar en kostte ons veel moeite om als gezin iets met elkaar te doen buiten de deur. In april van dit jaar zijn we verhuisd naar een aangepaste woning. Hierdoor hadden we de aanschaf van een rolstoel bus op een laag pitje gezet, een verhuizing kost eenmaal veel geld. We bleven contact houden met Dennis, over wat de beste oplossing voor ons zou zijn. We twijfelde eerste tussen VW Caddy en een rolstoelbus. Na overleg met Dennis en de gemeente gingen we voor rolstoelbus, uiteindelijk een goede keuze gemaakt, lekker ruim en onze zoon kan tussen zijn broer en zus zitten. Wij zijn nu ongeveer een maandje de troste eigenaar van een Citroën Spacetourer met de unieke XXL Freedom Van bodemverlaging en zijn hier super tevreden mee. We kunnen eindelijk gemakkelijk weg met onze zoon, zonder al te veel moeite.

Wij raden Freedom Auto Aanpassingen iedereen aan, ze leveren goede service, zijn goed bereikbaar en hebben ons erg goed geholpen bij het zoeken van voor ons geschikte bus.

Familie Sbai uit Wateringen

Ook geïnteresseerd in een Freedom rolstoelauto of rolstoelbus? Neem vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande contactgegevens!