Citroën Jumpy Spacetourer – Fam. Looijmans uit Budel-Schoot

Een zeer degelijke constructie, prachtig afgewerkt en super handig in gebruik.''

Onze dochter Juul (8 jaar) is voor verplaatsing buitenshuis afhankelijk van haar rolstoel, tot voor kort konden we haar nog in een speciaal autostoeltje tillen maar kleine meisjes worden groter en vooral ook zwaarder dus was dit voor het lange termijn geen optie meer. Het werd dus tijd om een rolstoelbus aan te schaffen. We hebben ons als ouders in verschillende mogelijkheden op de markt verdiept die pasten bij onze wens, een compacte bus waarbij er toch nog voldoende hoofdruimte is voor als onze dochter later nog flink zal groeien.

We kwamen tijdens onze zoektocht in contact met Freedom Auto Aanpassingen, deze bieden o.a. een systeem met bodemverlaging aan.
Hierdoor wordt maximale hoofdruimte gecreëerd in een compact type bus.
Na een periode van uitgebreid advies via telefoon en mail, hebben we een bezoekje gebracht aan hun locatie in Vortum-Mullem om het systeem te bekijken en test te rijden.

We waren meteen overtuigd van het gemak maar ook de mooie afwerking die een Freedom bodemverlaging bied.
Na het maken van onze keuze voor bodemverlaging zijn we perfect geholpen met de aanvraag naar de WMO toe om voor de aanpassing in aanmerking te komen.

Toen we eenmaal goedkeuring hadden van de WMO heeft Freedom ons tevens geholpen met het zoeken, kopen, transporteren, invoeren en registeren van onze bus, een Citroen Jumpy (Spacetourer).
We zijn dus volledig ont-zorgt, dit was een heel prettig gevoel want er komt naar mijn beleving heel wat papierwerk bij kijken als je een standard personen bus laat ombouwen.

Sinds begin september hebben we onze bus met bodem verlaging in gebruik.
Het resultaat mag er zijn: een zeer degelijke constructie, prachtig afgewerkt en super handig in gebruik. We hebben nu een paar keer in de praktijk onze bodemverlaging kunnen vergelijken met b.v. een elektrische lift systeem maar zien iedere keer dat de bodemverlaging waarbij alleen een korte mechanische rijplaat moet worden geopend veel sneller werkt.

We zijn heel blij met deze bus die het vervoeren van onze dochter zeer comfortabel maakt voor iedereen. We willen Freedom Auto Aanpassingen bedanken voor alle adviezen, geboden hulp maar vooral de super fijne bus en wensen nog vele andere mensen deze ervaring toe.