Citroen Jumpy – Francis en Koen Herbers uit Nijmegen

“Omdat ik een erg oude auto had, waar mijn zoon Koen (11) nog maar net in paste, was ik erg geïnteresseerd in de rolstoelauto die ik een keer op de Sint Maartenschool bij Nijmegen zag staan. Het bedrijf heet Freedom en dat is precies wat een auto ons biedt: de vrijheid om te gaan en te staan waar we willen. Omdat Koen gefascineerd is door alles wat met verkeer te maken heeft, vond ik de ‘panoramagarantie’ van Freedom Auto Aanpassingen erg interessant.

Door de verlaagde bodem kan Koen alles supergoed zien en kan ik toch een beetje fatsoenlijk in een parkeergarage parkeren. Ik wilde niet een nog grotere bus. Gedeeltelijk via crowdfunding is de auto er gekomen en nu is de auto zelfs de eerste aangepaste (particuliere) deelauto van Nederland, via SnappCar.

Koen en ik zijn er superblij mee en ik hoop dat we er samen nog vele kilometers in kunnen rijden. De service van Freedom Auto Aanpassingen vond ik perfect, ze hebben echt alles voor ons geregeld. Zo was het hele gedoe van het kopen van een nieuwe auto een makkie!”