Autoaanpassing

img-3654

Heeft u een autoaanpassing nodig? Hieronder vind u informatie over onze autoaanpassingen en de mogelijkheden tot vergoedingen.

Zo is het belangrijk welke autoaanpassing u nodig heeft en wat de kosten zijn.
Autoaanpassingen kunnen, afhankelijk van de soort aanpassing, niet in elke auto of bus geplaatst worden.
Het is dus belangrijk om te kijken in welke auto de autoaanpassing die u nodig heeft mogelijk is en of u bijvoorbeeld eventueel een vergoeding of belastingteruggave voor de autoaanpassing kunt krijgen.

Vergoedingsmogelijkheden

Freedom Auto Aanpassingen heeft verschillende aanpassingen voor zowel een auto als een bus.
Ook hebben zij jarenlange ervaring in het adviseren van de juiste autoaanpassing voor de juiste situatie en kunnen u meer vertellen over de vergoedingsmogelijkheden, of u belasting terug kunt krijgen en wat de totaalprijs zou worden van de autoaanpassing. Tevens ondersteunen zij u in het gehele proces van A tot Z door bijvoorbeeld het schrijven van een motivatie naar aanleiding van een bezoek en passing.

Gratis proefrit aan huis in een auto of bus met aanpassing

Onze adviseurs komen gratis en vrijblijvend bij u aan huis voor een proefrit in een aangepaste auto of bus, een passing te doen en om uitgebreide uitleg te geven over alle mogelijkheden die er zijn.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over autoaanpassingen.

Door een gratis en vrijblijvende afspraak in te plannen met een van de adviseurs van Freedom Auto Aanpassingen wordt het u allemaal duidelijk! Zij kunnen u gratis en vrijblijvend adviseren over alle autoaanpassingen.

Wanneer u op zoek bent naar een autoaanpassing, let dan op de onderstaande punten:

  • Wat is de situatie? Gaat het om het meenemen van een scootmobiel of rolstoel of gaat het over het vervoeren van een persoon in de rolstoel of scootmobiel?
  • Hoeveel personen gaan er nog meer mee in de aangepaste auto/bus?
  • Wanneer het over een persoon in de rolstoel of elektrische rolstoel gaat: hoe groot is deze persoon? Kan hij/zij nog goed naar buiten kijken in de auto als hij/zij in de rolstoel/elektrische rolstoel zit of moet daarvoor een autoaanpassing gemaakt worden?
  • Wat zijn de afmetingen van de persoon in de rolstoel of elektrische rolstoel? Past deze in de autoaanpassing wanneer er nog meer mensen mee gaan?
  • Is de autoaanpassing die ik voor ogen heb comfortabel voor mijzelf, de persoon in de rolstoel en eventuele overige passagiers?
  • Is er een mogelijkheid dat de autoaanpassing een storing zou kunnen krijgen (elektrisch) of deze autoaanpassing met de hand bedienbaar (wel zo veilig!)?
  • Biedt deze autoaanpassing voor nu en later een goede oplossing? Is deze autoaanpassing over 7 jaar nog steeds de juiste oplossing voor mijn situatie?

Panorama garantie®

Het komt vaak voor dat rolstoelgebruikers niet goed naar buiten kunnen kijken, omdat ze hoger zitten dan de andere passagiers. Vaak moeten ze ook alleen achter in de kofferruimte zitten. Maar bij Freedom Auto Aanpassingen vindt men dat in de rolstoelauto de rolstoelgebruiker centraal moet staan en heeft daarom de Panoramagarantie voor alle Freedom Van rolstoelauto’s ingezet.

Met een autoaanpassing van Freedom Auto Aanpassingen bent u als rolstoelgebruiker een gewone passagier, ook wanneer u in een grote handbewogen rolstoel of in een elektrische rolstoel zit.

Daarom garandeert Freedom dat u als rolstoelgebruiker niet alleen samen met de andere passagiers in de auto zit op de tweede rij, maar ook op gelijke hoogte. Daardoor kunt u goed naar buiten kijken en ook genieten van het uitzicht. Dat is Panoramagarantie!

Gezellig bij andere passagiers zitten met goed zicht naar buiten

Iedereen die eenmaal het verschil heeft ervaren, wil nooit meer in een andere autoaanpassing. Het is immers gezelliger om bij de andere passagiers te zitten. Ook is het een stuk prettiger wanneer u even goed naar buiten kunt kijken als de andere passagiers. Dat is Panoramagarantie van Freedom Auto Aanpassingen!
Lees daarom ook onze referenties.