Aangepaste auto

Een aangepaste auto op maat!

Wilt u een aangepaste auto kopen? Wij helpen u graag aan het juiste model, dat aan uw specifieke eisen voldoet. Het vinden van het juiste voertuig, met de juiste aanpassingen vraagt om de expertise die we bij Freedom Auto Aanpassingen in huis hebben. Middels onze jarenlange ervaring weten wij onze klanten te helpen aan de goede aangepaste auto. Hierbij letten we op uw persoonlijke voorkeuren, techniek, comfort, toegankelijkheid en natuurlijk een scherpe prijs. Voordat we u kunnen helpen aan het juiste voertuig is het belangrijk goed te letten op enkele zaken.

Aangepaste auto door Freedom Auto Aanpassingen

Het is goed om eerst globaal te kijken naar het soort auto dat u wilt rijden en hoe dat te combineren is met uw rolstoel. Kijk goed naar het formaat van de rolstoel, elektrische rolstoel of rolstoelen, die u wilt vervoeren. Deze moeten natuurlijk goed in de auto of bus passen. Door onze unieke ‘Freedom Van’ bodemverlaging is het zelfs mogelijk om een grote elektrische rolstoel te vervoeren in een ‘gewone’ auto.
Daarbij komt dat onze bodemverlaging gemaakt is van RVS waar wij maar liefst tot 10 jaar garantie op geven!

AUTO AANPASSINGEN

Bij Freedom Auto Aanpassingen staat de rolstoelgebruiker centraal. Het is hierom dat de basis van onze aangepaste auto de bodemverlaging is. Door onze unieke RVS ‘Freedom Van’ bodemverlaging zit de rolstoelpassagier op dezelfde hoogte als de overige passagiers waardoor deze goed naar buiten kan kijken. Dit uitzicht is niet alleen fijn voor de rolstoelgebruiker, maar ook aanzienlijk comfortabeler tijdens het rijden. De rolstoelgebruiker maakt op deze manier echt deel uit van de rit. Wij vinden dit zo belangrijk dat we er panoramagarantie op geven.

U kunt ook kiezen voor een zelfrijder. Dit is een aangepaste auto waarin de rolstoelgebruiker zelf het voertuig bestuurt. Deze voertuigen zijn hier specifiek op aangepast. De bodemverlaging is doorgevoerd tot aan de eerst zitrij van de auto of, bij een bus met lift, rijdt de rolstoelgebruiker door totdat deze achter het stuur zit. Hier bevestigt u de rolstoel met het speciale bevestigingssysteem en u kunt zelfstandig de weg op gaan. Deze auto’s en bussen zijn vaak voorzien van automatische transmissie. Andere mogelijkheden tot aanpassingen zijn speciale luchtvering, hand gas of rem, nieuwe zitplaatsen, een rolstoel docking station. U kunt met onze adviseurs overleggen wat het beste bij u situatie past.

ADVIES DOOR VAKKUNDIGE ADVISEURS

Over deze adviseurs gesproken, zij komen kosteloos naar u toe om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wanneer het u uitkomt rijden ze met de aangepaste auto of aangepaste bus naar u toe, waarna u ruim de tijd heeft om het voertuig te ervaren en te leren kennen. Onze adviseur kan u hierin wegwijs maken, en met alternatieven komen indien nodig. Onze adviseur geeft altijd een gepast advies, op basis van een pasformulier. De adviseur meet vakkundig u op in de rolstoel waarna de adviseur een advies uit zal brengen. Samen komt u ongetwijfeld tot de juiste uitkomst voor uw situatie. Dergelijke adviezen en proefritten zijn uiteraard gratis, zie het als onze service. Vraag een gratis proefrit aan.

KOPEN, OCCASION OF TOCH LEASEN?

Er is bij Freedom Auto Aanpassingen vrijwel altijd een geschikte aangepaste auto of aangepaste bus te koop. Hiermee bent u verzekerd van een nieuw voertuig dat door ons is aangepast voor gebruik door rolstoelgebruikers die geheel aan uw wensen voldoet. Voor sommige mensen is het prijskaartje van een dergelijk nieuw voertuig een struikelblok. Het kan dan zeker geen kwaad om te kijken op onze occasion pagina. Hier vindt u gebruikte aangepaste auto’s en bussen, voor een vriendelijke prijs. Vaak zijn dit voertuigen die wij hebben aangepast, dus kunnen wij goed de historie inzien. Zo zijn wij goed op de hoogte van de staat van het voertuig en het onderhoud. Zo bieden we onze vertrouwde kwaliteit voor een zachtere prijs. Als u voor langere tijd aangepast vervoer nodig heeft maar geen grote investering wilt doen, kunt u bij ons terecht voor het private leasen van een aangepaste auto. U leest alles over private lease op deze pagina.

Mochten bovenstaande oplossingen niet het gewenste resultaat geven dan is Freedom Auto Aanpassingen altijd bereid om verder met u mee te denken. Er bestaan namelijk ook verschillende instanties zoals het WMO, UWV Fondsen e.d. die wellicht kunnen bijdragen in de aanschaf van een aangepaste auto of aangepaste bus. Bespreek dit gerust met onze adviseur als hij bij u thuis is.

EIGEN AUTO AANPASSEN

Als laatste willen we u nog wijzen deze optie. Wanneer u in het bezit bent van een eigen auto, dan kunt u deze ook laten aanpassen. Dat scheelt flink in de kosten, want dan hoeft u niet het voertuig zelf aan te schaffen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze adviseurs. Deze zullen u hier graag mee helpen, zodat verdere kosten bespaard wordt indien mogelijk. Ook uit deze service blijkt maar weer dat de rolstoelgebruiker volledig centraal staat in onze visie. We helpen u graag, op velerlei manieren, aan de geschikte aangepaste auto voor vrijwel ieder budget.