Bij Freedom Motors kunt ook tweedehands rolstoelauto’s kopen. Deze tweedehandse rolstoelauto kan een stuk goedkoper zijn dan een nieuwe aangepaste auto. Bij Freedom Motors kunt u er voor kiezen om een rolstoelauto occasion te kopen, maar wij bieden ook de mogelijkheid om uw huidige auto om te bouwen tot rolstoelauto. Het aanschaffen van een (jonge) occasion en deze laten aanpassen voor rolstoelvervoer behoort ook tot de mogelijkheden.

Ook helpen wij bij het eventueel verkopen van uw huidige auto als u er voor kiest om een occasion of nieuwe aangepaste auto te kopen. Hierdoor nemen we u een hoop tijd uit handen en kan de aangepaste auto eerder worden aangeschaft. Een tweedehands rolstoelauto maakt het voor veel mensen een betere overbrugging om tot aankoop over te gaan. Doordat de overheid sterk aan het bezuinigen is moeten veel mensen gezien hun inkomen kiezen voor een tweedehands rolstoelauto.

Met een aangepaste auto van Freedom Motors bent u zo mobiel mogelijk. Wij bieden u daarom ook panoramagarantie bij bepaalde aanpassingen. Met een dergelijke aanpassing heeft u hetzelfde zicht naar buiten, net als alle andere passagiers. Met een tweedehands rolstoelauto bent u gewoon weer een passagier als alle andere. Doordat u dan niet achter de medepassagiers hoeft te zitten en op dezelfde hoogte zit, bent u gegarandeerd van hetzelfde comfort. Een tweedehands rolstoelauto biedt naast voordelige aanschafkosten ook kostenbesparing op de lange termijn. Een nieuwe auto schrijft immers meer af per jaar dan een tweedehands rolstoelauto. Op deze manier wordt een rolstoelauto een stuk betaalbaarder en hoeft u geen jaren te sparen om tot deze aankoop over te gaan. Freedom Motors biedt unieke auto aanpassingen die de concurrent niet mag en niet kan namaken.

 
Klik hier voor ons aanbod aan tweede hands rolstoelauto's