Wilt u genieten van de vrijheid van eigen vervoer, maar bent u gebonden aan een rolstoel of scootmobiel? Freedom Motors Europa helpt u graag met het verzorgen van een aangepaste rolstoelbus! Als expert in het maken van aanpassingen aan uw bus maken wij het voor u mogelijk mee te rijden, zelf te rijden of uw rolstoel of scootmobiel mee te nemen. Schakel gerust onze hulp in. Dit doet u door contact met ons op te nemen.

Freedom Motors Europa zorgt voor een aangepaste bus op maat

Freedom Motors Europa is gespecialiseerd in het aanpassen van uw bus voor rolstoelvervoer door middel van bodemverlagingen. Wij bieden u panoramagarantie aan, een diepe bak en een zeer ruime binnenhoogte. Bij het realiseren van de aanpassingen aan uw bus gebruiken wij altijd hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en/of aluminium. Ook voor zeer deskundig advies en ondersteuning op het gebied van aangepaste bussen helpt Freedom Motors Europa u graag.

Bij Freedom Motors Europa kunt u terecht voor:

  • aanpassingen met hoogwaardig materiaal;
  • volgens de laatste EU richtlijnen getest en gekeurde producten;
  • 100% maatwerk;
  • een gratis demonstratie bij u op locatie.

Zie onderstaande afbeeldingen voor een indruk van onze rolstoelbussen en onze unieke bodemverlaging. Klik hier voor meer informatie.

       

Vraag nu een gratis demonstratie aan!

Bent u benieuwd naar wat Freedom Motors Europa voor u kan betekenen? Vraag dan gerust een gratis demonstratie aan. Wij komen geheel kosteloos en vrijblijvend bij u thuis om één van onze aangepaste auto’s te demonstreren. Op deze manier krijgt u een goede indruk van onze aanpassingen en de mogelijkheden. Ook kunnen we u voorzien van de juiste informatie die aansluit op uw wensen. Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van ons contactformulier!

Aangepaste auto - Rolstoelauto kopen - Gehandicaptenvervoer - Rolstoelbus